A magyar-orosz kétoldalú kapcsolatok összehangolásáért felelős kormánybiztos lesz Szijjártó Péter - derül ki a Magyar Közlöny szerdai számában olvasható kormányhatározatból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem baj,... Kap majd ingyen lakast, ingyen autoval-benzinnel, cafeteriat, kb. felmillasat havonta, rezsihozzajarulast, 120 %-ost, es mondjuk az eddigi palyajara valo tekintettel majd havi tiszteletdijat - ami ugye nem fizetes -, csak gyozze hazatalicskazni a zset,... Ja, meg utazasi hozzajarulast is, ha mar annyit utazik a vilagban,... Nehogy mar elkezdjek konnyezni az onkentes melojatol kabe ugyanugy, mint amennyire lorincbarat "ingyen" csinalja a polgarmesterseget Csuton,...Miert kell mindenkit feltetlenul hulyenek neznie a kurmanynak? Azert nem mindenki az,...:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.