A kereskedelmi tévéken futó valóság show-kat nevezte Gulyás Gergely olyan műsoroknak, amelyek károkat okoznak a társadalomban. A fideszes képviselő, aki ingyenjeggyel nézte meg élőben az X-Faktor döntőjét azt mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Kálmán Olgának, hogy ezeknek a műsoroknak a reklámjai nyugodtan sújthatók adóval.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Erre nem lehet mit mondani , megszavaztátok április 6.án mikor tudta mindenki hogy egy szemvillanás alatt kitalálnak valamit ha jogos ha nem ,teljesen mindegy nekik ,megmagyarázzák valahogyan akkor is ha az egész blődség , és lesz újabb 32 fajta különadó 2018 -ig . Had gratuláljak innen mindazoknak akik elmentek szavazni
és nemzeti öntudattól fűtötten behúzták az X et a fidesz -kdnp re . Aki otthon maradt arról meg ne is beszéljünk .És ez még csak a kezdet ! Mi lesz még itt ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nem izzadt eléggé. Ha jobban izzadt volna, akkor kifolyt volna végleg a ruhájából, és csak egy tócsa maradt volna belőle, amit fel lehet törölni.
Desischado
@Kritikuss: Akkor nem csak én látom ezt? De jó! A gulyás gyerekről meg eddig is lehetett tudni, hogy egy jellemtelen megélhetési hulladék! Olga, gratula! Szép padló felmosás volt! Amúgy meg hadd csinálja a fidesz, egyszer csak kiborul a bili!
mate03
@szaboria1:Mikor ezt a majmot látom,eszembe jut a gyerekkorom,járt az osztályunkba egy hasonló fiú,mindenki utálta,mert nyalógép volt
Strong
Ez nagyon sántít.

Eddig az volt, hogy a "csipszadó" azért van, mert aki sokat fogyaszt belőlük, az előbb - utóbb megbetegszik -és azt kezelni kell valamilyen egészségügyi intézménybe - ami ugyebár pénzbe kerül.

Tehát a "reklámadó" bevételből rehabilitálják a Mónika showkon, bb, vv, stb.n nevelkedett embereket -és jól elküldik belőle őket iskolába?

naneee
bence
A saját szerevezete tiltakozott a hazug nyelve ellen ! Ezért verte ki a félhalálos veríték !
bence
@Kritikuss: Hát persze ,hogy észrevettük ! Csak eddíg az elsőről is elkapcsoltam,
a másodiknak meg esélyt sem adok az undormány pofája megjelenésére !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.