Az Európai Bizottsághoz fordul az Energiaklub. Az új paksi atomerőmű tervezett finanszírozása tiltott állami támogatásnak minősül és sokszorosan sérti az európai jogrendet az Energiaklub és a Greenpeace szerint. A két szervezet csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ezért az Energiaklub beadvánnyal fordul az Európai Bizottság Versenypolitikai Főigazgatóságához. A Greenpeace még áprilisban levélben hívta fel a bizottság figyelmét a paksi projektre. A közlemény szerint a paksi beruházást nem piaci alapon, hanem állami szerepvállalással tervezik megvalósítani. Ez az ország évtizedekre szóló eladósodásával fenyeget, mert az adófizetők pénzéből törlesztenék a hitelt, és pótolnák ki a teljes beruházás hitelből nem fedezett részét – hangsúlyozzák a közleményben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@csip-csop: ! Tévedsz , ha azt hiszed ,hogy nincs ! Bizony a Paksi bővítés megtámadásával , vikit támadták meg egyszemélyben ! A többi , majd ezután jön !!!
csip-csop
@bence: ha vikit megtàmadtàk nem ugy tàmadtak ahogy kellett volna. Ugy kellene megtàmadni, hogy emlèkezzen rà egèsz èleten àt, mint ahogy mi emlèkezuni egèsz èleten àt, az O piszkos bànàsmodjàra.
Yoda69
Vegre valaki kiall Magyarorszag erdeke mellett. Remelem sikerul vegigvinni es a fideSS elukon a csuti zsirdisznoval fizeti a buntetest.
miazavalami
De miért kellett megvárni hogy aláírják a szerződést?
Desischado
Azt nem birom az Unióban és a Valutaalapban, hogy ötlet van, (megszorításokra főleg) És csinálják a tanulmányokat a szegénységről, de érdemi lépés semmi! De legalább valamit léptek, de miért kellett eddig várni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.