Kulka tegnap a Klubrádió Ötös című műsorában beszélt arról, hogy a még múlt hónapban írt nyílt levelére érkezett válasza miniszterelnöktől.

Szűk szavú, ám kedves levélben válaszolt Kulka János kérdéseire Orbán Viktor miniszterelnök – mondta el a címzett a Klubrádió Ötös című műsorában csütörtökön.

A levél gyakorlatilag annyiból állt, "hogy megköszönte az észrevételeimet, és sok erőt és sikert kívánt" – idézte fel a Nemzeti Színház volt színésze.

Tulajdonképpen, ahogy az olvasható volt a nyílt levélben, kérdéseket tettem föl, amire érkezett is egy nagyon kedves, szűkszavú válasz a miniszterelnök úrtól, amiben megköszöni az észrevételeimet, és sok erőt és sikert kíván. Tulajdonképpen azt sajnálom, hogy arra a három-négy kérdésre, amit föltettem neki, arra nem... arra igazán nem érkezett válasz. De lehet, hogy ez a köszönöm az észrevételeit azt jelenti, hogy valami történni is fog – írja az Index.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Bevallom, engem sokkal inkább zavar, hogy az ország lakosságának 2 %-a él luxus körülmények között, miközben a 25%-a a létminimum alatt.
AZ ALATT A LÉTMINIMUM ALATT, AMIT A KSH HATÁROZ MEG!
Ha rajtam múlna, az ilyen kerényiféléket, habonyárpádokat, hegedűszsuzsákat...és a sor szinte végtelen, úgy vágnám ki, mint macskát!----teljes vagyonelkobzás mellett.
És, amikor ezzel végeztünk, beszélgethetünk a másságról, a művészetről...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
A cikk címe is elragadó... buzilobbis levél
lehetett volna árnyaltan is fogalmazni
aloe
A művész úrnak ez is kevés volt, most tovább jár- kel kielégítetlenül. Most akkor mi legyen???
pityuka
Kulkának nem kellett volna erre a szintre lealacsonyodni.
kacsa0707
Ha nem szerepeltették volna a szomszédok sorozatban azt sem tudnánk, hogy kicsoda az a Kulka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.