Elindult a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) társadalmi egyeztetése, így most Ön is beleszólhat abba, hogyan költsön el az állam 29 milliárd forintot a következő 7 évben a legszegényebb...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Abban miért nem kérdezték meg az embereket hogy akarnak e stadionokat? Ja és az a 29 milliárd forint hét év alatt nem kevés egy kicsit! Az viktorka hobbijára majdnem ötször annyit fordítanak négy év alatt mint a szegényekre hét év alatt!
bakegya
Hogy ez mekkora szélhámosság néhány Á-négyesen összedobva egy határ szar.Az összeget meg se érdemes nézni,ha az arányszámokra pillant valaki aki valaha is embermentéssel foglalkozott ráláthat a részvétlen mosom kezeim odadobok valamit aztán hathónapon belül lejár a szavatossága eszed nem eszed nem kapsz mást.
Inzézményes keretet talán-az a minimum-és lekövethető módszertani működési rendszert-szakellátottsággal-de hát...@joopapa: igazad van akkor mit kergetnének a szuperfaxok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.