Visszavonták a Kossuth térre, a – nemrégiben még biztosan a Leisztinger-érdekeltségnek számító volt házasságkötő terem helyére – tervezett KFC-étterem építési engedélyét. A lánc e tétel miatt is veszteségessé vált tavaly, miközben a McDonald's profitja nagyot ugrott. Keresztülhúzta az építési hatóság az Amrest Kft. terveit, egyelőre mégsem nyílik KFC gyorsétterem a Parlament szomszédságában, a Kossuth Lajos téren – tudta meg a Napi.hu. Tavaly ősszel járta be a hír a hazai médiát, hogy a felújított Kossuth téren – az első tippekben szereplő McDonald's helyett – egy KFC-egység is helyet kap (2013 novemberi nyitással) méghozzá az V. kerület által korábban a V-Stúdió Kft.-nek értékesített volt házasságkötő terem helyén.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Húha! A KFC nem adott valakinek pénzt:-)))
dömdödöm
mitől ugrott a mekkdonald profitja amikor fele annyian sem zabálnak ott mint régebben ?
pbalage
@dömdödöm: lehet onnan rendeltek kaját az orbán esküvőre.
verőce21
Nincs helye "gyorsétteremnek" a Parlament közvetlen szomszédságában! (A Kossuth téren.) Van elegendő étterem a közelben.
L. "tőzsdemágust" a Parlament közelébe sem szabadna engedni. A McDonald's pedig egy ingatlanbizniszben utazó cég. (A hamburgereladás náluk csak fedőtevékenység.) Velük nehogy megcsúfoljuk már Magyarország főterét.
Mobil123
Húha! A KFC nem adott valakinek pénzt:-)))
kkalman
Hogyan is nézne ki az "ország főterén" egy olyan gyorsétterem, amelyik nem hódol be az uralkodó pártnak?
dömdödöm
Azért kellett menni állítólag mert a logója hasonlít a Vágó Istvánra :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.