Magánéleti problémák és kimerültség miatt szállíthatták kórházba az MSZP-s politikusnőt – írja a Bors.

Miután hétfőn mentőt kellett hívni Kunhalmi Ágnes szocialista politikushoz a Képviselői Irodaházba, a Bors érdeklődni kezdett, hogy mi állhat a háttérben.

Kunhalmihoz közeli forrásoktól úgy értesültek, hogy kimerültség, illetve magánéleti probléma okozhatta a rosszullétet, ugyanis információik szerint nemrég szakított élettársával, akivel tíz évig voltak együtt. Ez pedig rendkívül megviselte a mostanában egyébként is rengeteget dolgozó képviselőnőt.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@labos: Oda a dicső és az egész Europával rettenthetetlenül viaskodó, mélynövésű miniszterelnöködet viszik! Az a neki fenntartott hely!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@Desischado: kocsma ,italozó ,bár ,kávézó is kell nem hiszed el ,fontos társadalmi találkozóhelyek , ötletek ,üzleti és munkatársi kapcsolatok új ismerettségek születtek ott mindig . A dohányzás kitiltásával ezen társadalmilag fontos helyeket a működésképesség határára sodorták vagy kénytelenek lettek bezárni . :-(
Katalina62
@labos: Itt most Kunhalmi Ágnest, mit embert, és mint nőt alázták, kritikátlan hangnemben. Ennek a helyzetnek semmi köze nincsen, a politikai hovatartozáshoz. Én akkor is ezt mondanám ebben a helyzetben, ha mondjuk Selmeci Gabrielláról, vagy Duró Dóráról lenne szó.Vagy akár bármelyik férfi politikusról. Egy ilyen esetben nem szabadna politikai meggyőződés alapján megszólalni, egyik oldalon sem.
Pálinkafőző Rézüst
@labos: az eftássak ti vagytok, a gazdáddal az élen...:))) Hogy nem tűnt még ez fel az eftássi fejednek?? :))) További jó agitpropozást...:))))))))))
Desischado
@dömdödöm: Egyetértek, és nm mondom, hogy ne legyen. Én nem iszom, amíg nem kötelező, addig semmi vész!
EcsiAntal
@kkalman: Kunhalmi alkalmatlan minden pozició betöltésére mert:: felkészületlen hazug-felelőtlen ( a gyerekes videó ) nem egyeztet a főnökeivel és van egy jogerős multja is --ne csodálkozzon hogy a magán élete egy csőd mert a karrier neki mindennél fontosabb még a jó meleg ágyikónál is !!!
Szimba
Mindenkinek joga van magánéleti problémák miatt rosszul lenni. Pártállástól függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.