Összesen 100 helyettes államtitkár dolgozik jelenleg a harmadik Orbán-kormányban, amely az elmúlt hetekben duzzadt ekkorára. Szerdán a miniszterelnök újabb kormányzati vezetőket nevezett meg: többek között előbbre lépett a sajtót támadó volt bécsi nagykövet, a Heti Válasz főszerkesztőjének felesége és Áder János húga is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt mondta, a szotyialista miniszterelnök, hogy olcsóbb állam leszünk !

Minden eddiginél több helyettes államtitkár segíti majd a minisztériumok működését a harmadik Orbán-kormányban – derül ki az állam hivatalos lapjából, a szerdán megjelent Magyar Közlönyből (pdf). A miniszterek kérésére Orbán Viktor 24 új helyettes államtitkárt nevezett ki: számuk a már kinevezett és a hivatalban hagyott kollégáikkal együtt eléri a 100-at. (Frissítés: a csütörtök este megjelenő új Közlönyben két újabb belügyminisztériumi helyettes államtitkárt neveztek meg, így a számuk már 102.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.