Két embert előállítottak, 29 embert igazoltattak a rendőrök a Budapest Pride rendezvényéhez kapcsolódóan - tájékoztatta az ORFK kommunikációs szolgálata szombaton kora este az MTI-t.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@1magyar: Az egész élet egy heterófelvonulás, te ember. És a melegeknek nem kell "elfogadtatniuk magukat a magyar társadalommal", mert ők is értékes részei a magyar társadalomnak.
m.macskosz
@Manhattan: Lehet, hogy én valamiből kimaradtam? Soha nem hallottam, hogy a sarki fűszeres nem szolgálta ki x.y.-t, mert meleg, nem vehetett mozijegyet, mert meleg, kirúgták a munkahelyéről, mert meleg. Az év egy napján miért is küzdenek?! Semmiért! A céljuk a magamutogatás és a polgárpukkasztás, semmi más! Az, hogy ilyenkor a szélsőségek megvadulnak, számomra nem annyira meglepő. Ha nincs provokáció, nincs ilyen vehemens
ellenállás sem. Ami pedig a házasságukat illeti: a jelenlegi kormány mániája, hogy öt perc alatt benyújt és megszavaz 5 millió törvényt. Eggyel több vagy kevesebb, ,már mindegy,
Én biztos, hogy nem vonulok az utcára monokiniben, hogy tiltakozzam az ellen, hogy házasodhassanak a melegek.
Manhattan
@m.macskosz: Sajnos a kritizálóknak,az elfogadásra fittyet hányóknak tulajdonképpen saját maguk elfogadásával van feladatuk, problémájuk!
craven
engem nem érdekelnehogy vonulnak,de amikor gyerekek is látják ahogy szopják egymás újját a "bácsik" ,azért agyonverném őket! Undor!!!
m.macskosz
@craven: Jakab Nádja Franciska 01.12-től!
www.atv.hu/videok/video-20140707-ezt-keri-erpatak-polgarmestere-a-szabadkomuves-vilaghatalomtol
Gondolom, a kedves szülők kitűnő családi programnak tartották a Bp.Pride-ot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.