Manhattan

Orbán Viktor: Drága Mari! Elment hát. Repültünk, Mari, repültünk! Isten Önnel!
Gyurcsány több mint egy órája írt nekrológot, benne a " Körhinta az élet.
Megállíthatatlan körforgás, de egyszer kirepülünk. " A minielnök szintén ezt emelte ki 47 perce. Koppintott a drága... Bízom benne, ő is repülni fog nemsoká...
Gyurcsány "Tahó parkolása" már a téma a Fidesznél – Fotók
@Pegero: Engedtessék már meg, hogy a saját háza elé álljon! Akkor is reklamáltál, mikor a törpe a fodrász előtt felállt a járdára?
Így nyitnak a boltok országszerte - percről-percre
Az UEFA csak akkor engedi a focimeccsek rendezését egy országban, ha a stadionokba beengedik a nézőket, és az adott ország biztonságosnak tűnik járványügyi szempontból. Az UEFA bizottsága április 19-én ül össze, csakúgy mint az iskolák megnyitásának időpontja Magyarországon. Orbán Viktor azért nyitja meg az iskolákat, hogy azt mutassa az UEFA-nak, Magyarországon nincs gond, ezért hamarosan a stadionokban is lehetnek majd nézők. Újra, személyes tébolya miatt kiszolgáltatja Magyarországot.
Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére
Ráküldték? A minielnök kiadta a parancsot, hogy ezt a témát lovagolják meg!
Magyarországra látogatott a kínai védelmi miniszter
Cseh Katalint a Momentum EP képviselőjét tucatnyi európai és amerikai politikussal és közéleti személyiséggel együtt nemkívánatos személlyé nyilvánitottak és kítíltottak Kínából.
Orbánék Kina-barát politikája befuccsolt, és a magyar kormánynak Cseh Katalin mögé kellene állnia és támogatni őt.
Leegyszerűsítve, a magyar választóknak azt kell eldönteniük hogy azt akarják-e hogy Magyarország kommunista Kína jóbarátja legyen OV vezetése alatt vagy Cseh Katalinék mögé állnak és a Nyugat, az Egyesült Államok barátságát akarják ápolni. Ez lesz a következő év legfontosabb külpolitikai kérdése.
Várkonyi Andrea egy budai luxusvillában turbékol majd a közbeszerzési mágnással, aztán jöhet a lagzi
@karma1: Én még mindíg bízom abban, hogy Andika csak titkolni akarja, ki a milliárdos barátja, ezért gondol mindenki lölőre. Egyszerüen nem tudom elhinni, hogy egy okos, művelt, szép nő így lealacsonyodik. Van gyomra ehhez a gusztustalan nyólcosztályos primitív bunkóhoz!? Tudom, a pénz nagy úr! De akkor is... Ha kiderül, hogy valóban ő, lejáratta magát sokunk előtt.
Eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság
Nem "Brüsszel" és nem "Magyarország ellen" hanem helyesen "Eljárást indít az Európai Bizottság az Orbán kormány ellen, a magyar emberek védelmében, Magyarország érdekében!"
Meghalt Szilágyi István özvegye, Jolika néni - Legyen könnyű neki a föld!
Valami betegség folytán képtelen volt az önellátásra. Láttam Bácsalmáson a köztéri szobrát a Lantos nőt. Hát, az gyönyörű! Nagyon sajnálom...((
Orbán Viktor kemény választ küldött Soros Györgynek, cenzúrázták a cikket
Meglepően szivhezszóló ez az üzenet, amit az ügyes Habony írt, a törpe pedig felolvasott.
Merkely Béla koronavírusos, komoly tünetei vannak
@karma1: Nem csodálkozom rajta. Kövér; a sportot valószínű csak olvassa és tökig beleásta magát a Covidba.
Pornó ment a Terror Háza kivetítőjén
Állítólag valamilyen Schmidt Mariska volt a női főszereplő. ))
444: Vidnyánszky menesztette az SZFE kancellárját, helyére egy katonai ezredest nevezett « Mérce
Az Egyetem élére új kancellárt nevezett ki ma a kuratórium, a Közszolgálati Egyetem egy ezredesét. Megpróbált ma bejutni a Vas utcai épületbe, de a hallgatók élőlánccal megakadályozták. Legyetek készenlétben, ha menni kell, mert karhatalmat vetnek be, vagy újra próbálkoznak.
Ezt üzente Orbán Brüsszelből: Azt kívánom minden magyarnak, soha ne legyen kevésbé sikeres reggelje, mint a mai
@Shikari: Te félrebeszélsz! Orbán olyat bukott, mint az ólajtó. A négy feltétele közül egy sem teljesült. Pluszpénz nincs, Magyarország soha ilyen kis arányban nem részesült a hétéves költségvetésből, mint most fog, a jogállam sérelme miatt fölfüggeszthetik az uniós kifizetéseket, ehhez nem egyhangú szavazás kell, csak minősített többség, a 7 cikkely folytatódik, a civil szervezetek támogatása megmarad. A lakájmédia persze Orbán dicsőségét zengi, de célszerű inkább a Tanács nyilatkozatának hinni. www.consilium.europa.eu/media/45109/210720-euco-final-conclusions-en.pdf?fbclid=IwAR2kGu45UIMM2vf0cAKwKIm67svLm2rBUVJqh2fYZ3LxuRx8MZYvn35SnyY&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202007&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202007