Manhattan

Súlyos vádakkal illette saját lánya az MSZP kamuvideójának "mentősét"
Még ha van is igazság benne, ilyen aljasul nyilatkozni az anyjáról... Gyönyörű leány, mondhatom...(
Orgiára utazott Bajorországba a thai király, ő karanténnak nevezi
A Thai király évek óta Bajorországban él. Nagy tisztelet övezi a családot Thaiföldön. Volt olyan h a BBC-n kritizálták. Írtak róla valami elmarasztalót, az újságírót kitiltották Thaiföldről.
"Nekem erre nincs időm!" – Orbán Viktor levélben tiltakozik a Néppártnál
Piszlicsári dolgokra nincs ideje, hisz az állami vagyon szétosztása rengeteg energiát követel.
Pedagógus szakszervezet: Minél előbb tanítási szünet kell
@justhpeter: "akit közegészségügyi okból, hatóságilag elkülönítenek, vagyis karantén alá helyeznek, az jogilag keresőképtelennek minősül. Aki így válik keresőképtelenné, annak nem betegszabadság jár, hanem már az első naptól táppénzt kap. Ráadásul a hatályos egészségügyi törvény 70. paragrafusa szerint a társadalombiztosítási jogviszony alapján meg nem térülő, kiesett munkajövedelmet, az esetleges egyéb költségekkel együtt, az állam megtéríti.
Ezt az értelmezést támasztja alá az Országgyűlés Hivatala által 2019. február 11-én kiadott állásfoglalás is. Ez világossá teszi, a táppénz elbírálása szempontjából keresőképtelen az a személy, „akit közegészségügyi okból foglalkoztatásától eltiltanak, elkülönítenek, vagy járványügyi zárlat miatt nem tud a munkahelyén megjelenni, és más munkahelyen vagy munkakörben átmenetileg sem foglalkoztatható”. Összefoglalóan elmondhatjuk tehát: járványügyi elkülönítés, illetve karantén esetén, bár a munkaadót nem terheli fizetési kötelezettség, az elkülönített személy az első naptól táppénzre jogosult, már amennyiben társadalombiztosítással rendelkezik. A táppénzt pedig az állam a munkajövedelem összegéig kiegészíti, megtérítve a járványügyi elkülönítés egyéb költségeit is."
Immár hivatalos: Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere
Most NEM ÜNNEPELNI kell, hanem azonnal menteni a [email protected] elszámoltató bizonyítékokat, amit már elkezdték a lebukástól tartva megsemmisíteni a régi polgármesterek és asszisztenciái.
Tóth József XIII. kerületi győzelménél nem volt nagyobb az országban
Mert mindenki szereti Angyalföldön. Megáll beszélgetni bárkivel, segít a problémákon. Remélem, még sokáig ő lesz a polgi.
Kórházba került Tornóczky Anita
Elmúlt 40 éves. Szerintem nehezen viseli, hogy nincs gyereke.
Török offenzíva: Szíriából Irakba szállított át az amerikai hadsereg két fogva tartott iszlamistát
A Háttér:a Torok Vizlepcsok Del Torokorszagban vannak. A Sziriai es Iraki teruletekre Torokorszagon at erkezik a Viz,igy aki a Vizet ellenorzi es urallja az iranyitja a Kornyek fentmaradasat is! Nemcsak a kibanyaszott olajon folyik a vita-bar a Torokok az olaj es Gaz vezeteket ott szeretnek atvezetni! Igy a Kurdok mind a Viz ,mind az Olajvezetek miatt Utban vannak! (ezek szerint Tramlinak es Erdogan effendinek kozos Olaj es Gaz erdekeltsegei lehetnek ott)
Ergo ebbol Vilaghaboru lesz mint Irakban 2003-2016-ig!
A Borkai-videó a NER természetét leplezi le
Én csak úgy filózok azon, hogy milenne, ha ez a sztori nem a kokorol, yachtokrol, meg a prostitucios céllal emberkereskedett pénzért megerőszakolt nőkről (nem, meg itt sem vagyok hajlando leirni, hogy ...) szól, hanem arrol, hogy:
1. Ez a csávó kényelmetlenné vált, es igy rakják el az útból, előkészitve a helyet egy frissebb, jobb csinovnyiknak.
2. Ez a csávó valami irdatlan pénzt kap azért, hogy ezt a sztorit most bedobták róla a választások előtt, hogy mindenki ezen az ügyön dolgozzon, mikozben a háttérben valami sokkal nagyobb jogsertést követnek el, amire senki nem figyel, mert egy szifiliszes, szaros ATM vonja el a figyelmüket. Kiváncsi vagyok, mit kap Borkai ezért a figyelemelterelő show-ért?
Tehát figyeljétek a kezemet, mert csalok! Mi van, ha ma mindez szemfényvesztés es figyelemeterelés?
Vajna Tímea elárulta, mennyit utalt Zentének
@Eladott Ország: Pontosan így tettem. Hogy jó helyre adtam, jóvá tette a napomat. Mert adni jó...
Népszava: ultimátumot adtak a traumatológusok, leállhat a baleseti ellátás
@papa.49: Pedig az egészségügyben minden rendben van! Világszínvonalú, meg minden! Nem néznek ezek m1 Híradót?!
Zente édesanyja Mészáros Lőrincnek és Mága Zoltánnak mondott köszönetet
Nem kellett volna Zentének gyűjteni, ha a DK-s Dr. László Imre javaslatát az izomsorvadásos gyerekek gyógyszertámogatására befogadja a kormány. De a keresztény (?) Rétvári Bence lesöpörte a javaslatot...:(
Újabb olaszliszkai lincselő tartott igényt a kártérítésre
A Tatárszentgyörgyi roma gyilkosság áldozatai akiket kivégeztek, az ő hozzátartozóiról nem tudok, hogy kártérítést vajon kaptak-e?
Nyugdíjkorrekció: lesz olyan, aki 168 ezer forintnál is többet kaphat
A 10 éves kormányzásuk alatt nyugdíjemelés nem volt, csupán manipulált inflációkövetés. Takarodjanak már el a hazug propagandájukkal együtt!
Varga Judit a nyugatiaknak: A magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót
Sajnálni való, de inkább szánom ezt nőt... Még jó, hogy nem a bélflóra reklám szövege került elé, mert azt is beolvasta volna. A férje közben, amióta miniszter ez a talpnyaló, folyamatosan kap állami melókat. Fura nem? Ez az ára, hogy odavetették koncnak.