Manhattan

Szedd a lábad, nyugdíjas! Megérkezett a JóKor! - Ne mondd, hogy nem jókor!
A 13-ik havival dicsekednek mindenütt, holott nem kellene azzal a törvénnyel takarózni, amit még a Bajnai kormány idején született a nyugdíjprémium ügyben. Ha nem lenne rá törvény, nem adnátok!
Nógrádi György is lemondott Antall József fiának leleplezett luxusutazásai miatt
@ESCOBAR: Mindannyiunknak ártott! A magyar ipar tönkretételével és az állami vagyon elherdálásával, valamint az, hogy hogyan sikerült az összes posztkommunista ország közül a legrosszabb elszakadási feltételeket kiharcolnia a szovjet vezetéstől, illetve még az az apróság, hogy ez az egész milyen módon járult hozzá az ország mostani helyzetéhez. A csúcs, hogy a halálos ágyán felkínálja az országot Viktorunknak...
Pollenallergia gyerekeknél: negatív az allergiateszt, de tünetei vannak?
Aki nálam allergiásabb volt az festi magát. Az összes teszt pirosodott. Aztán valahol olvastam a parlagfű gyógyhatásáról, gondoltam, ennél rosszabb nem lehet, így alkalmaztam. Azóta, mintha elvágták volna!
Idegen nyelvű és bizánci rítusú szentmisék – ez az Eucharisztikus Kongresszus szerdai programja
Végidők előjátéka, avagy miért nem érdekel senkit az Eucharisztikus Kongresszus? Olvastam volna ezt a cikket, de törölték... Mert ez elsősorban Semjén "hát én már szart érek?!" Zsolt önlegitimáló Neonárcisztikus Kongresszusa, ami egyébként az Európa Keresztyén Oszlopa Magyarország PR üzenetet hivatott közvetíteni.
Kubatov üzenete a magyar szurkolóknak: "Az, hogy mi történik Angliában, az ő dolguk, nekünk be kell tartani a szabályokat"
A minielnöknek egy szavába kerülne, hogy leállítsa Kubatov csürhéit. De nem teszi, mert tudja, ha balhé lesz, ők bevethetők!
Az ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!
Végre újra itt! Már aggódtam, mi lehet vele... De jó, hogy a Pegazus sem tudta elkapni...))
Megszületett Horváth Éva második gyermeke – fotó
Azt nyilatkozta, nem fél a szüléstől, mert magas a fájdalomtűrő képessége. Ugyanúgy császározták, mint Kristóffal.
"Kilökdöstek a pedobuliról. Petike be van sz*rva" – Bede Zsolt ismét alakított
Ez a gnóm Bede, izé bide, ez a náci seggfej, a NER seggmosója már megint alakít. A fehér, heteró, nép-nemzeti, álkeresztény hazafi mintapéldánya. Ütném, amíg mozog...
Közel tíz éve agysorvadással küzd Molnár Anikó
Még ilyennel is haknizik!? Ez látszott már rajta az első megjelenésén. Csak legyen, ki később ápolja...
Az izraeli cég visszautasítja a lehallgatási vádakat és pert fontolgat
@Csibi: Szerinted az rendben, hogy Varga Judit törvénytelenül engedélyezte civil, nem bűnöző, de a fidesszel esetleg nem egy követ fújó emberek lehallgatását? Hol a fészkes fenében van belőled az értékítélet?