Kellett a hely a fizetős síroknak, ezért név és évszámok nélkül minden halott maradványait berakták egy márványtábla alá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@dömdödöm: Különben ez megérne egy vizsgálatot,(ha egyeltalán lenne aki foglalkozna vele) aki meghalt, az ugye kifizette a sírhelyet 25-30 évre . Ha onnét valami oknál fogva idő előtt exhumálják, arra tisztiorvosi engedély kell.Kérdés, hogy hány sírhelyet számoltak föl,lejárt-e az idő vagy sem. De ez a tömegsír mindenképpen visszataszító.Legalább a nevüket írták volna egy közös márványtáblára
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@dömdödöm: 20.27 Lehet róla szó. De csak akkor, ha van mágneses derékaljad, meg gyapjutakaród. Szeretem a kényelmet:))
dömdödöm
@Szvetlana: ott nincs ilyen kényelem egymásra dobálnak mint vitéz lászló
a palacsintasütövel agyonütött csokoládépofájúakat .
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DfSq7Zdf5hs
34 : 36 nál indul be a móka .
Szvetlana
@dömdödöm: Elképesztően pofátlan és undorító ez a Péceli cselekedet, de azt gondolom, hogy nem egy ember a felelős érte. Remélem valaki feljelentést tesz, és kivizsgálják kik a hunyók ebben.

Szerettem a Kemény Henrik vásári bábjátékait:
szaboria1
Van egy rendelet ha nem váltják vissza a 10 éves lejárat után (itt is hamvasztva voltak) akkor egy helyre rakják a vissza nem váltottakat. Új köztemetőben nekem is ezt mondták amikor meg kérdeztem mikor vidékre költöztünk ha nem váltjuk meg akkor mi történik. A rendeletre hivatkoztak. Így a rokonság vagy újból megváltja vagy haza viszi az urnát.
dömdödöm
@Szvetlana: szerintem nagyon jó ,komolyan a vitéz lájlszló
Azért abban van valami ahogy lájszló üti a színesbőrüeket :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.