Nem egy átlagos vendég, hanem Orbán Viktor kormányfő mobilját lophatták el lánya, Ráhel tavaly megtartott lakodalmán – tudta meg a hvg.hu rendőrségi forrásból. A telefont egyelőre nem találják, de a Nemzeti Nyomozó Iroda még mindig szeretné a tettest és az értékes mobilkészüléket is fellelni. Kormányzati forrásból megerősítették értesülésünket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem vagyok tul eros mobiltelefon -ugyben, de ugy tudom, hogy az iPhone 4-et meg kikapcsolt allapotaban is be tudjak merni, GPRS-kent.

Na fiuk, ti tudtok errol valami kozelebbit? Mert nem nagyon hiszem, hogy egy alkalmazott emelte volna el azt a buzi telefont, sokkal inkabb egy olyan valaki, akinek erdekeben allhat orban tonkretetele, vagy egyszeruen csak ki akart tolni vele, esetleg bosszubol. Ha a rendorseg csondben maradt volna, a plebsz sohasem tudja meg, hogy mi tortent azon az eskuvon, mig megvarhattak volna, amig valaki probalkozik. Ugyanis ennek a veszelye most is tokeletesen ugyanugy fennall, mint az allopas utan akar egy nappal ... Egy hackernek par perc munka egyebkent is megbucheralni egy ilyen phone-t...

Nem kellett volna esz nelkul sokmillio forintot kolteni a totalisan eredmeny nelkuli nyomozasra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.