A reklámadóval vágott vissza Lázár János egy hétfői sajtótájékoztatón az RTL Klub riporterének, aki külföldi utazásairól kérdezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Szánalmas ez a senki, aki trónörökösnek képzeli magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@Nyuszicsibe: Tudod milyen nehéz volt a Rapcsák táskája :-))))
Nyuszicsibe
@joopapa: Szegéééény... Gyúrunk, vazze ??
joopapa
@Nyuszicsibe: Há még szép hogy gyúrunk vazze :-)))) De szerintem ott a kiküldetésen, ez inkább lepedőt gyűrt :-))
miazavalami
"Nem tudok abban segíteni, hogy ne kelljen adót fizetniük" – mondta a reklámadóra utalva Lázár János egy hétfői, más témában tartott sajtótájékoztatóján az RTL Klub őt kérdező riporterének. Az újságíró a külföldi utazásairól kérdezte volna.

Azért ez már ciki...
Nyuszicsibe
@joopapa: háááát... ha lószar van, veréb is van... akinek ez a jeti kell, tőlem az ágyat is szétrúghatja vele. De jobb lett volna, ha a lelkiismerete gyötörte volna rémálmaiban, és attól gyűrődött volna az a lepedő... de az neki nincs.
joopapa
@Nyuszicsibe: Én ha ezt a foszert meglátom vagy a főnökét a hányinger kerülget! Tökéletesen igazad van ezeknek nincs lelkiismeretük, ezek gátlástalan semmi emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.