Nem tisztelt Orbán Viktor! Van egy család. Három felnőtt. Az apa néhány hónapja veszítette el az állását, 50 évesen. Leépítették, mert kellett a hely az ismerősnek. 3 hónapig kapott álláskereső támogatást, már nem kap azt sem. Csontsovány, gyomorfekélyes, fásult. Az anya egy nem működő Kft. résztulajdonosa, amiből nem tud szabadulni. Ő sem segélyt, sem egyéb juttatást nem kap. A fiuk felnőtt, pénzhiány miatt abba kellett hagynia az egyetemet. Ő sem kap ellátást.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Erre a levélre Selmeczi Gabika mit tud felhozni mentségül!
Fontosabb Lázár vadászatát fizetni mint az emberek életére ,megélhetésére költeni?
Nil
Az első ov kormány idején indult a "hajtóvadászat öregekre".
Sajnos mára már kevesen vagyunk akik olvasták a könyvet, így nem is ismerhetik fel a
törtétekben a hasonlóságot/azonosságot.
Hiába öregedtek meg a fideszesek is - a munkaerőpiacon maradt a helyzet- 40 év fölött öreg vagy. Hiába a tapasztalat, a megszerzett,állandóan magújuló tudás - öreg vagy.
És közben azt mondják az okosok: vedd észre mindenben a jót, a szépet, a tökéleteset - hát nehéz. Ha körülnézek tengernyi szenvedést látok - a boldogulás kulcsa meg a hazugság, a talpnyalás - van akinek ez nem megy. Erre szoktam mondani - nem a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet. Ha megtörik a gerincét, ha beáll a nyájba bégetni, ha elveszti az önbecsülését és már tükörbe sem tud nézni - az a baj.
Ekkor megváltás a halál, az újrakezdés lehetősége ...
soljanka
És mennyi ilyen van (:
56 éves, egyedülálló pedagógus, egyetemista korban lévő gyerekkel, 33 év után elbocsátva. Gyereket taníttatni nem tudja, viszont a fiú melót sem kap - feketén füvet nyír, segít ebben-abban, amiért kap valami kis pénzt - ők szeptembertől Angliában kezdenek új életet
( De legalább októbertől Rózsa megemelt fizuját kapta 10 hónapig)
dr. prédikátor
Gondoljátok hogy ezt a szemét tetves bagázst egy kicsit is érdekli az emberek sorsa??? nekik megvan a mindennapi mutyijuk, a házukat nem árverezik el, nem lakoltatják ki őket/még/. De remélem hogy egyszer ezek a szemetek is azt kapják amit megérdemelnek!!!/ nyomoronc fütyi-sz birkák, lehet töröltetni a hsz-t/////

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.