A Csányi Sándor érdekeltségi körébe tartozó Bonafarm Csoport nyolc cégével köt stratégiai megállapodást a kormány – az erről szóló határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

A következő társaságok érintettek: a Bonafarm Zrt., a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt., a Csányi Pincészet Zrt., a Dalmand Mezőgazdasági Zrt., a Fiorács Mezőgazdasági Termékelőállító és Forgalmazó Export-import Kft., a Pick Szeged Szalámigyár és Húsüzem Zrt., a SOLE-MiZo Tejterméket Gyártó, Forgalmazó és Szolgáltató Zrt.

A stratégiai együttműködési megállapodást a kormány nevében a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Szijjártó Péter írja majd alá.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@Grafix69: Érdekelne ugye,hogyan nem tudnának megrövidíteni,még törvénnyi eszközzel sem.?
Grafix69
@kamazuka: Elmondom én neked ha baszogatni akarnak engem és a családomat akkor bemegyek az Ir tv hez aztán hivatalosan vissza adom az állampolgárságomat mert csak szégyenlem honnan vagyk,...
Grafix69
Komolyan katasztrófális az egész ég a pofámról a bőr egy ilyen mocsok kapzsi ...na nem mondom szégyen aljadék vezetükel. Mind haza áruló az összes.
Boszi27
@Horizont: Így látom én is, úgyhogy én a helyében udvariasan visszautasítanám.
Január
Mit érnek ezek az együttműködési szerződések? Egyáltalán miről szólna? Ez csak piár, festik magukat a szerződő felek a plejbsz felé...
Szerintem senkit nem köteleznek semmire, ha olyasmik megtörténnek, hogy kisvárosnyi munkaképes ember kerül az utcára.
Bármennyire is segítenek az elbocsátottaknak, akkor is családok ezreinek létbiztonsága szűnt meg. Munkahelyet pedig nem teremt senki nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.