A választások után meglepően hamar csökkent a Fidesz támogatottsága- mondta Závecz Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Az ok Závecz szerint, hogy a tavaszi választások óta nem volt olyan intézkedése a kormánynak, ami hatott volna a választókra."- De hogy nem volt !! azért csökken:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nem eléggé csökkent. De még nem kaptak eleget az emberek, tisztelet a kivételnek. Mert én sokallom amit eddig tettek, de sok birkának ez még kevés. De eljön az idő, amikor nekik is sok lesz.
Yoda69
Nem lesz itt valtozas. Majd a valasztasok elott megint benyomnak egy rizsacsokkentest, azt joccakat. A 1 bitesek orjongve beszavazzak a fideSS, az ertelmiseg kulfoldre menekul, vagy otthon marad. Jol manipulalja az embereket a fideSS, ebben jeles, Itt csak egy ujabb 56 tudja levaltani oket. A demokracia halott Magyarorszagon.
Mobil123
@szandokan: Köszi a választ de tudod amilyen törvényeket alkot a jelen hatalomban lévő baráti társaságok az is csoda lesz ha egyáltalán lesz 2018-ban választás.
szandokan
@Yoda69: Ezek szerint engem már vagy 25 éve képesek manipulálni...Komoly. Nekem lett volna lehetőségem annak idején külföldön maradni, de nem éreztem szükségét, ahogyan most sem. A tudás minden országban tudást jelent, amit nem vehetnek el senkitől, a kérdés csak az, hogy képes vagy e tőkét kovácsolni belőle. Biztosíthatlak, ez 1 bites aggyal nem menne.
szandokan
@Mobil123: Lesz választás, ne aggódj. Sajnos sokan beveszik ezt az ellenzéki maszlagot, de szerinted most is min múlott a választási végeredmény? Kizárólag azon a 6 millió emberen, akik b...k elmenni szavazni. Szóval erről ennyit.
Mobil123
@szandokan: Na ebben igazad van hogy azon a 6 millió emberen múlt az egész akik sz@rtak mindenre. Lehet hogy lesz választás de hogy ha nem a fidesz nyer akkor a következő közt. elnök elfogja lehetetleníteni a kormányzást ill a bebetonozott emberei. (és gondolom tudod kiről dumálok) Tehát ha lesz választás akkor sz@rt sem fog érni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok