A házelnök szerint a száz éve kezdődött háború csak katonailag ért véget, mentálisan még mindig tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
köteles lancelot!!! hogy az ég nem szakad a mocskos pofádra!! pont te beszélsz erről ?? A ti bandátok lopta el az emberektől a jövöjét, ti szegényítettétek el az országot!!!Ti akik loptok reggel este, meg éjjel???Még álmotokban is az jár az eszetekbe hogy hogyan tudtok még többet lopni az emberektől!!!
Szvetlana
Majd ennek is állítanak egy idióta emlékművet,mint a másodiknak. Kibicnek semmi sem drága.
DR Eric CARTMEN
"Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába."
Dr. Felipe
Hát még lőrés szemű csapajev elvtárs fejében is dúl javában a háború. A kommunista énje harcol a kereszténynek csúfolt énjével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.