Orbán Viktor sajtófőnöke nem hozza nyilvánosságra azt a videót, amellyel állítólag tisztázná magát a hétvégi, tusnádfürdői lökdösődéssel kapcsolatban – hangzott el az RTL Híradóban. Havasi Bertalan azt mondta, hogy megtartja magának a felvételt, ha esetleg jogi eljárás indulna az ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ami nincs azt nem lehet mutogatni !

@Mobil123: Öööööööö... annál nagyobb... :))
nyanya001
Ami nincs azt nem lehet mutogatni !

@Mobil123: Öööööööö... annál nagyobb... :))
Mobil123
@nyanya001: Akkor másnak nevezném inkább :-D
Dr. Felipe
Fel is dughatja magának ez a kis pöcs. Én már akkor tudtam hogy nem százas ez a faszi mikor ment vicctor stratégiai megállapodást kötni a Coca-Colával és ez a kis pöcs hazavitte ereklyének vicctor üres colás dobozát.
Senara
... megtartja magának a felvételt, ha esetleg jogi eljárás indulna az ügyben...Hazug , mi értelme megtartani a semmit , mikor senki fog jogi eljárást indítani hazugovics ellen ... Mondok egy jó nagyot , mert én vagyok a valaki :.( Legközelebb is ge...i leszek és megtehetitek nekem azt a szívességet ,amit én teszek "neki" , hatalom arroganciája az alattvalókkal szemben .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.