Gattyán György házában lakik, Habonyékkal és Rogánékkal barátkozik. Pengeéles eszű, vérprofi üzletember, eszméletlen teherbírású, önmagával is kőkemény vezető, ugyanakkor sziporkázó társasági figura, aki remekül főz és a barátaiért tűzbe megy - mindez egy személyben Hollywood tengerentúlról érkező követe. Hazajött, rárúgta az ajtót a filmes szakmára, ám mára ellenfelei is elismerik: a magyar filmkészítés bajban lenne nélküle. Mostanság a kaszinókoncessziók győztesét támadják benne.

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ez kb igy nézhet ki : Itt a lové Endrú ! Egyablakos rendszer van ,húzd be az ablakot és írd ki mingyán jövök ! Ne aggy senkinek belőle .küldj mindenkit hivatalos útra mi meg majd elintézzük . Légy határozott ,céltudatos ,kérlelhetetlen ,barátságtalan ,mutasd magad kőkemény üzletembernek viselkedj úgy mint mint ha az adófizetők pénze lenne amire nagyon kő vigyázni . Aztán ha majd felhúztunk kellő mennyiségű labdarúgó arénát utána lehet film is talán . Köszi előre is Endrú ! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.