Több fegyvert, köztük géppisztolyokat és kézigránátot is találtak a rendőrök egy kigyulladt társasházi tárolóban Budapesten – írta a police.hu szombaton.

A BRFK pénteken kapott bejelentést arról, hogy füst áramlik ki a III. kerületi Szilke utca egyik társasházából. Az épületből mintegy negyven embert kitelepítettek az oltás idejére.

Taposóaknát, fegyverarzenált találtak a kigyulladt békásmegyeri panelban

A kigyulladt tároló ellenőrzése során a rendőrök dobtáras és állványos géppisztolyokat, forgótársas pisztolyt, valamint kézigránátokat találtak, ezért a lakókat ismét kitelepítették. Ezután újabb maroklőfegyvereket, puskákat, pisztolyokat, lőszereket, taposóaknát foglaltak le a nyomozók.

Az elsődleges szakértői vélemények alapján a fegyverek egy része nem volt hatástalanítva, de a vizsgálat még zajlik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága közveszély okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Cs. Zoltán 74 éves budapesti lakos ellen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

intrepid
A légpuska mit keres ott? Az nem tiltott.
nagyapa
A légpuska ugyan nem tiltott,de azt nem látni,nincs e átalakítva?Azon kívül a Luger,ha jól látom a TT valamint a nagyon Király géppisztolyra hasonlító,valamint a PPS-re hajazó eszköz viszont igen.Az élesnek tűnő lőszerekről már ne is essék szó.Szép kis arzenál.Hát ha még volt mellette némi-nemű robbanószer is akkor ez egy nagy büntető ügynek néz ki.
kkalman
Készült a demokrácia helyreállítására. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.