Kothencz Jánosnak, a Fidesz-KDNP szegedi polgármesterjelöltjének drukkol a világhírű francia színész a helyi lap szerint, amely megörökítette kézfogásukat. Kíváncsian várjuk, mivel tromfol az MSZP-s Botka László.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na igen! A Fidesz réészéől ez ám az aljasság netovábbja. Egy neves, külhoni színészt használnak fel országon bévüli, mocskos pártcélokra, tegyük hozzá, egyházi segédlettel!És a SZEGEDma teszi a dolgát! Az általuk lehozott riport és ömlengés fényképe nem a püspöknél készült, ott öten voltak, ez a kép meg egy sajtófogadás a Hír Zv, a TV2 és az RTL mikrofonjával egyetemben! Bár ezek a médiák mindenre képesek! Szóval vaskos hazugság az egész!
mariaberta
Ez a részeges fazon Putyin után Orbánt kerülgeti?
F_Viktor
@silber13: Van olyan épeszű ember (mert a troll úgyis szavaz, nem őket kell győzködni) aki elhiszi, hogy Depardieu tudja ki az a Kothencz János?
silber13
Miért kerülgetne egy félművelt, szellemi sötétségbe burkolódzó alakot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.