Az ügyvédkedésnél több köze is lehetett az Oxygen Wellness-cégekhez a fejlesztési miniszternek – írta ma a NOL. Seszták Miklós azt állítja, hogy ő csak ügyvédje volt az elegáns fitneszkluboknak, de úgy tűnik, ennél bensőségesebb kapcsolatok is fűzik a mögötte álló üzletemberekhez.

A NOL bogozta ki a Seszták és népes családjához köthető szövevényes céghálót: ciprusi- és New York-i cégek, seychelle-i közjegyző, zálogház, autószalon, középiskolai osztálytárs is feltűnik az Oxygen-birodalom körül.

Ahol a fejlesztési miniszter állítólag csak ügyvédkedett. "Attól, hogy én ennek a cégnek jogi munkát végeztem, az meg pláne, én csak maximum egyetlenegy jogi munkáért tudok felelősséget vállalni, amit én végeztem” – fogalmazott meglehetősen zavarosan Seszták Miklós júniusi parlamenti meghallgatásán annak kapcsán, hogy még tavaly év végén is a fővárosi Oxygen Wellness ciprusi tulajdonosa, a Clarement banki ügyeit intézte ügyvédként. A csoporthoz akkor más kötődést nem említett.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A NAV meg kifliket számol a pékségekben !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@karma1: Mert a színfalak mögött mindig megy az összekacsintás. És Simor is offshore-zott. Azért is hozta haza a pénzét Ciprusról, hogy ne bűntessék meg. Ebből adódóan találtam ki, hogy nem lennék meglepve.
karma1
@Fradigege: Lehet innen is nezni a dolgokat, de Gyurcsany egeszen biztos, hogy nem tartozik az offshore -lovagok koze,... Neki nem volt ra szuksege, mert uzletember volt, nem megelhetesi politikus, mint MINDENKI a fideSS kormanyban...

Neki nem kellett adot csalni, ugyeskedni, szerintem ez a kulonbseg...
Desischado
Komolyan, hányingerem van ettől a díszes bagázstól! Ezek mást sem tudnak, csak lopni, hazudni, csalni?! A munkáról még egyik sem hallott?
volvós
@Desischado: Tudod, mekkora munka egy ilyen hányingert
keltö beszédet elmondani , a nyelvéröl már nem is beszélek...
hetöndöe
Csintalan Sanya megmondta a minap az ATV-ben:"Az offshore-ozás nem bűncselekmény,akkor mi a probléma".
Ha fideszes csinálja ,akkor persze nem az.
volvós
@hetöndöe: csintalansanya egy barom...nem véletlenül dádázták meg a nyilt utcán...A fidesz egyik ös-seggnyalója, vállalva a primitiv, bunkó stilusát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.