A miskolci számozott utcákból történt kilakoltatások miatt demonstrálnak romák szerdától a borsodi megyeszékhelyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát arról igazán nem tehetnek hogy nem tudtak annyit lopni mint rogán, aki már azt se tudja hogy mekkora vagyont lopott össze és azt se tudja már számon tartani hogy hány négyzetméteren lakik.
Na én az ilyen férgeket lakoltatnám ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libelle
@szandokan: Csupán szétlopják a közvagyont.
Dr. Felipe
@szandokan: Á nem, az egész országot tele szarják. Még a te szemedet is kiszarják csak nem veszed észre. Az egész ország egy trágyadomb lett mióta a fideSS rablóhorda uralkodik.
szandokan
@Dr. Felipe: Személyes sérelem? Általában azok beszélnek ilyen stílusban valakikről. Ne haragudj, de ebben a stílusban nem is lehet valaki polgármester. Én is ezen a "trágyadombon" élek már évtizedek óta. Szégyelld magadat ezért a kommentért. Egyébként meg ha ennyire szar, próbáld meg egy másik országban.
pbalage
szerintem ezek a romák költözzenek át Felcsútra, valami erre alkalmas szekértábort csak össze tudnak hozni a stadion mellett. Én ezt egy megfelelő válaszlépésnek tartanám a részükről.
Aztán meglátjuk, hogy a főrokon mit mond majd a történtekről, befogadja-e őket, meghívja-e egy szelet sonkára, vagy mi lesz.
Ez egy számomra éppen kellemes szórakoztató műsor lenne.
Dr. Felipe
@szandokan: Bizony sajnálom hogy trágyadombot csinált a fideSS az országból de a végét is itt fogom kivárni ennek az illiberalizmusnak mert érdekel hogy hogyan fog megszabadulni az ország vicctortól.

Biztosíthatlak hogy lesz még újra köztársaság ebben az országban. A fideSS meg megy örökre a trágyadomb tetejére amit maguk hordtak össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.