Az egykori teniszező és "Nagy Ő" verekedésbe keveredett, jelenleg egy budapesti kórházban fekszik – tudta meg a Bors.

A lap szerint Noszály olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy jelenleg életveszélyes állapotban van. Egy belvárosi kórházban fekszik, állapotáról egyelőre nem tudni részleteket.

"A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen" – válaszolta a Velvet megkeresésére a BRFK.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Szereti a Sanyi a pesti éjszakát. Az éjszaka meg ilyen. Ad néha néhány fülest!
Jobbulást!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: Nem követem a családi életét, nem is érdekel, igazából ez a hír sem okozott álmatlan éjszakát.
silber13
@m.macskosz: 11:41-re : " (Bár, hogy most hogy néz ki, nem tudom.) " Hát, tudod, Rejtő Jenő szavaival élve: " úgy nézhet ki mint egy dühös hirdető oszlop "
csip-csop
@volvós: ha selyem fiu, akkor mit kezd a 18 lànnyal a TV-ben. àlltalàban a selyem fiuk, alergiàsok a lànyokra. Meg az hogy tele van lovèval, nem kell mindent elhinni, mert a pènz a megy rendesen az ilyen fiuknàl, ès ha mèg beleutkozik egy jò fejlett lànyba akkor mèg a gatyàja is ràmegy. A hosk is egyszer meghalnak! ezt nem tudtad? pedig igy van.
az ilyen fèrfiakat èn sose irigyeltem ès nem is kellene. Figyelj elmondok neked egy igazi mesès tortènetett ami 1973-ban tortènt. Megismerkedtem egy olasz (Veronai fiuval) de az ugy televolt pènzel, hogy abban az idoben dobàlta az ablakon, èn meg mint magyar csak nèztem mint egy vettmalac, pedig jò anyagi helyzetben voltam. Ez olyan szerelmesvolt belèm, hogy ha letudta volna hozni a csillagot az ègrol lehozta volna, de annyira nemtetszett nekem ez a fiu, mindigjott Mo-ra vàratlanul beàllitott , ha nem is tetszett de olyan udvarias volt nem csak velem, de mindenkivel a kornyezetben, sokszor ugy tulzàsba vitte, hogy legszivesebben se@be rugtam volna, mikor meglàtott mindjàrt àjuldozni kezdett, ajàndèkokkal elarasztott, èttermekben mentuk, dèlbe -este szòval nem panaszkodhattam ugy teltek a napjaim mint a mesèben leirt kirànynoknek, de mikor mondta, hogy elakar venni felesègul, olyan sokkot kaptam, hogy mire osszeszedtem magam eltelt 2 èv. alàhuzva a dolgokat, a pènz nemszàmit, ha nemtetszik valaki lehet az milliàrdos is nem èrdekel. (legalàbb is nàlam ez igy mukodik)nemrègen megtudtam, hogy ebben a mizèriaba neki is komolyabbra fordult a dolog a pènz szempontjàbòl, a pènz az inkàbb megy, de nem jon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.