A baloldali napilap az eddigi 20 oldal helyett most hétfőtől 16 oldalon jelenik meg, így már csak egy vastagabb napilap maradt – írja a Comment.com.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nos hát ezen a híren enyhén szólva fel vagyok háborodva és nem azért mert négy oldallal kevesebb lett, hanem azért, mert megvárták, aíig a kuncsaftok befizették az előfizetéseket, ami negyedévre 11.460,-Ft utána közlik, hogy ezen túl a 20 helyett elégedjünk meg 4 oldallal kevesebbel. Ez az eljárás, "klasszikust idézek" pofátlanság.
Az előfizetésem már megtörtént, de biztosíthatom tisztelt új vezetőket, ez volt az utolsó.
Mindenesetre alányaltak a rezsicsökkentésnek, már ami a sajátjukat illeti, mert az én rezsim nem csökkent, hanem túlfizetem A Blikkes Úr szívélyes intézkedését.
Köszönöm!!
leszúrt rittberger
@mariaberta: Már azt sem értem, miért fizet elő rá valaki? A neten elolvasható minden, a nol.hu oldalon is...
mariaberta
@leszúrt rittberger: Tökéletesen igazad van, nekem is ez volt az utolsó előfizetésem, már csak azért is, mert nehezen tűröm, ha átvágnak, mint ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.