Wass Alberttel nem lehet szaporodásra ösztönözni a magyar fiatalokat – írja közleményében Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, szokásos napi közleményük egyikében.

Kormányzati idézetektől nem születik több gyerek című közleményükben az szerepel, hogy a kormány hiába próbálja gyermekvállalásra ösztökélni a fiatalokat, amíg Wass Albert és Máray Sándor (szerk.: a közleményben szerepel Y-nal, helytelenül Márai Sándor neve) idézeteken keresztül akarja ezt megtenni.

Helyettük megélhetést biztosító munkahelyek teremtését, olcsóbb élelmiszereket és kevesebb adót kéne bevezetnie a kormánynak – Bangóné szerint.  

"Orbánék egy jobb, élhetőbb és megfizethetőbb Magyarországgal tarthatnák itthon a fiatalokat és buzdíthatnák családalapításra őket, mert az, hogy a kormány hívatlanul betolakodik a házasságkötő termekbe, és idézeteket osztogat, csupán a valódi nemzetgyarapító munka fideszes elbliccelése"- zárta a magvas közleményt az MSZP-s képviselőasszony.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Bangóné Borbély Ildikónak tökéletesen igaza van, ehhez nincs mit hozzátenni, legfeljebb annyit, hogy a maffia bandának ezt esze ágában sincs megvalósítani, csak a saját hasznukat nézik, a nép meg dögöljön meg! Őket nem érdekli, mi lesz az országgal és az emberekkel!
tivoli
@Desischado: Dézikém, te már lassan ön- és közveszélyes leszel. Nem szeretnék veled kettesben maradni. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.