Hamarosan életbe léphetnek a módosítások, amelyek a gyermekek védelmét szolgálják. A változások rövidenjön az integrált univerzális ISOFIX gyermekülés,egyértelműsítik, hogy az anyósülésre is lehet gyermekülést...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Meg kell szokni ! Ugyanakkor néhány, idejemúlt szabályt kidobni a francba !
Ilyen az a szabály, hogy vasúti átjáróban 5 Km/h(!) -ra csökkentett sebességgel szabad csak áthajtani ! Még ott is, ahol egyébként jól belátható a pálya. Lassítás ideje alatt gyűlik mögötted a kocsisor, ha kerékpáros halad az ártjáróban, még szarabb a helyzet, mert nem is előzheted meg !
Mire a 15-20 autó az átjáróban araszol, addigra valóban odaér a vonat !

Brutálisan büntetni a garázs elé szabálytalanul beparkolókat ! Korábban ez 30 rugó volt, most a maffia alapú kormány visszavette 10 rugóra. Miért ?

Az a tény, hogy a szabálysértő korlátozza, vagy lehetetlenné teszi a tulajdon szabad használatát, közelít a személyes szabadság megsértése tényálláshoz, miért nem eszerint bírálják el ?
Sorozatos balesetveszélyt jelentenek a kerékpárosoknak tett hatalmas engedmények, noha a KRESZ-t sem kell ismerniük !

Itt az ideje, hogy rendesn - persze hozzáértők ! - átforgassák a KRESZ-t !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.