"Sajnos az a fajta kormánykritika, ami megjelenik jelen pillanatban a Hír Tv-ben, az sok tisztességes jobboldali újságíróban meghasonláshoz fog vezetni. " L. Simon László a hétvégén már ezzel magyarázta, miért mondta a kormánypárti csatorna munkatársának a múlt héten, hogy "nehéz lesz az élet a Hír Tv-nél".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Mi az hogy egy kormányt nem lehet kritizálni, és honnan veszik ezek a semmi perc emberek bátorságot hogy felrúgva erkölcsi normát és akárkit is megfenyegessenek még ha az a kormányt eddig fényező rémhír tv is az! Ezeknek az agya úgy látszik elszállt a kétharmadtól, bármilyen marhaságot csinálnak, azt mondják erre kaptak felhatalmazást Honnan tudják előre hogy amit csinálnak az jó, kivéve a köz és EU-s pénzek lenyúlását!
soljanka
L. Simon l mindent bénán csinál. Ha nem így lenne nem lenne helye a mutyiszban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.