Maradt bennem némi hiányérzet, miután megírtam cikkemet az ominózus és valóban legalább egy hétig a vízcsapból is folyó Class FM-es nemi erőszakon röhögéses esetről. Így aztán úgy döntöttem, borzolom kicsit az ún. minőségi médiát és magas kultúrát fogyasztó olvasóink kedélyeit. Ugyanis az, hogy a Class FM műsora váltott ki ekkora felháborodást, erősen összefügg azzal, hogy az értelmiségiek általában lenézik az efféle ’proliadókat’ és egyéb médiumokat. Ha halljuk, látjuk, az csakis a taxiban, a fodrásznál, a kozmetikusnál, a sarki boltban, a fitness teremben történhetett. Ugye leesett az osztály-aspekt? (Fotó: Flickr/dfataustralianaid) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezzel az írással szerintem átestünk a ló túloldalára. Akkor szüntessük meg a szexista női ruházatot. Biztos minden nő szívesebben hordana férfi ruhát vagy inkább burkát. Modortalan és beteg emberek meg mindig voltak és lesznek, akik túllépnek egy erkölcsileg elfogadható határt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.