Az orosz gáztársaság attól tart, hogy az alternatív útvonalakon nem tud elég fűtőanyagot átpumpálni, Magyarországon egyelőre nincs baj.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Azt mondják, ugyanaz a mennyiség jön, csak lassabban. Szerintem ha egy mennyiség lassabban jön, akkor kevesebb is jön. Ez ua. mint a vízcsap. Ha lassabban jön a víz, akkor később telik meg a kád.
A másik duma, hogy a mennyiség ua., csak a nyomás kisebb. Ha egy csővezetékben kisebb a gáz nyomása, akkor kevesebb a benne lévő gáz normál állapotra számolva. Vagyis több gázt vesznek ki belőle, mint amennyit beletáplálnak. De ugye ezt egy illetékes miniszternek nem kell tudnia!? Vagy megszokták, hogy mindenben hazudni kell.
Zwei
@nanena!

ismerek pár fizikai képletet, ami ezt az gázáramlási folyamatot pontosan leírja ... nos, amit az "urak" gagyoknak, az ezek szerint "fizikai" képtelenség!:)
a "zsuga" is elég hiányos mondatokat mondott siófokról, de ő legalább nem "marháskodott" velünk:))
jók a példáid is!
a nyomásoshoz még talán annyit: fújj fel tüdővel egy gumiabroncsot, és rakd az autód alá ... na, a térfogat meglesz! ... de aztán "nyomás"!:D
röviden: na az urak nem fizikusoknak néznek bennünket, az tuti:D
nanena
A probléma, hogy két lehetőség van. Vagy az illetékes (nevet nem akarok mondani) buta és a legelemibb fizikai paradigmákat sem ismeri, ami kétségeket ébreszt észbeli képességeit illetően. Vagy már sejtjeikbe van programozva a hazudni-hazudni. Az első esetben Ők a buták. A második esetben bennünket néznek hülyéknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.