"Brainstorming" - ötletgyûjtést jelent, ilyenkor fontos, hogy minden felmerülô ötletet lejegyezzünk, de NE kritizáljuk egymás ötleteit! Az elsô: Főzzünk pálinkát! "Brainstorming" - ötletgyûjtést jelent, ilyenkor fontos, hogy minden felmerülô ötletet lejegyezzünk, de NE kritizáljuk egymás ötleteit! Az elsô: Főzzünk pálinkát!

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagyon sok nyugdíjasház van, aztán kórház, meg olyan intézmények ( pl. önkormányzatok )
akik termelői áron felvásárolnák esetleg , csak meg kell keresni őket emailben
vagy postai levélben !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@KERKA: Úgy általában a közétkeztetésben és a háztartásokban is sok almát fel lehetne dolgozni, elfogyasztani, ezzel is kevesebb menne veszendőbe.
Sajnos a politika annyira áthatja az életünket és bizony csak az akadályokat gördíti az átlagember elé segítség helyett, mert ezt a lehetetlen helyzetet a politikának köszönhetjük, és csak az állandó kármentés maradt már az utóbbi időben nekünk.
Január
@dr. prédikátor: Cukk-in/n/iből nincs pálesz. :)))
Yoda69
Tegyuk be a stadionokba, ugyis csak ott allnak uresen
KERKA
@gödörben: tegnap 12.35. Én írtam a fakivágást, de ezt csak abból idéztem, amit ők mondtak elkeseredésükben. Persze, hogy nem vágják ki a fákat.

De tudok neked mutatni a mi határunkban olyan hatalmas területet, ami valaha a TSZ meggyese volt.A TSZ megszünt, a meggyet nem vállalta senki. :((
DR Eric CARTMEN
@JAJMÁR: Az almából az egyik legfinomabb pálinka félét lehet csinálni. Calvados néven fut. Isteni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.