A Fidesz-frakció arra szólítatta fel Juhász Pétert, az Együtt-PM V. kerületi polgármesterjelöltjét, hogy fizesse meg csődbe ment cégeinek adótartozását.

A PestiSrácok.hu csütörtökön azt írta: a mérlegadatok elemzésével és más források összevetésével kiszámolták, hogy összesen több mint hétmillió forint adótartozással mentek csődbe és fantomizálódtak azok a vállalkozások, amelyeket Juhász Péter birtokolt vagy vezetett az elmúlt években.

"Juhász Péterről kiderült, hogy nemcsak a drogokkal ápol szoros kapcsolatot, hanem adótrükköző is" – kommentálta a cikket a Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Horváth Andrásnak meg is van az első feladata, "arra kérjük, hajtsa be új barátján a több mint hétmillió forintos tartozást" – írta a kormánypárti képviselőcsoport. Ezzel arra utaltak, hogy Juhász Péter közölte: ha ő lesz a belváros polgármestere, a kerület átláthatósági biztosává nevezi ki Horváth András volt adóhivatali dolgozót, aki tavaly azért tett feljelentést, mert szerinte ezermilliárd forintos nagyságrendben folyhatott akadálytalanul adócsalás Magyarországon.

A Fidesz-frakció közleményében azt is megjegyezte, hogy Magyarországon egy kis- és középvállalkozás el sem indulhat semmilyen állami megbízásért, ha köztartozása van. Így elképesztőnek tartják, hogy Juhász Péter úgy akar polgármester lenni, hogy "volt céges érdekeltségei nem fizetik ki adótartozásaikat".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Majd simicska megint belép a rendszerbe és eltünteti. Volt nincs, mind a fideSSes fijjuk esetében.

Vajon a cégeltüntető seszták offshore lovag és gengszter miniszter elvtársat mikor szólítja fel a fideSS?
jandika01
Javaslat! Elvállalja a labdarúgó szövetségi kapitányi tisztséget pár hónapra! Utána kirúgatja magát és kap 60 millát! Ha van egy ilyen tuti állása, jó pénzért biztosan kap addig annyi hitelt, amennyi az adótartozást fedezi! Hogy ki a szövetségi kapitány, az meg úgy is annyira mindegy!
volvós
...és seszták efftárs ??? és gyözike vajda ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.