A Jász-Nagykun-Szolnok megyei községek biztonságosabb lakóhelyek lettek 2013-ban – derült ki a megyei rendőr-főkapitány beszámolójából. Az anyag szerint több bűncselekmény nyomozásában az elmúlt öt év legjobb eredményeit produkálták tavaly a megyei rendőrök. Akad azért olyan polgármester, aki nem elégedett települése közbiztonságával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Nil: Tudod azt már nagy tételben kellett lopni. Ahhoz jó szerszámok kellettek, gk kellett. Több előzetes felmérő, helyszíni megfigyelés, orgazda, stb.
Ezek erre álltak rá, hogy a házgyári házakból begyűjtik az alumíniumot! Akkor még sokkal kisebb volt a munkanélküliség!
Bár ez is munka volt, nem is veszélytelen, de jól fizető! Nem annyira a kivitelezőknek, mint a megszervezőnek!!!
Nil
@bencemacska: mindig loptak nagy tételben egyesek - és mindig a kicsiket sittelik le mondjuk a nyugdíjas nénit a sparos nejlonzacskóért.
TAlán ha nem a celebeknek és a ki tudja hogyan meggazdagodott embereknek állna a zászló - ha nem őket állítanák példaképnek, akkor - talán akkor - lehetne változtatni a világon nem kicsit hanem nagyot.
Mint tudjuk csak z első milliót kell lopni - a többi már jön a pénzen vett kapcsolatokból,a legalizált üzletekből, a befolyásos barátoktól.
A háború is ezért kell a politikának mert sokat lehet nyerni rajta.
Az élj a mának nem azt jelenti hogy lopj ma minél többet
Bár az igazság az hogy én nem hiszek a lopásban, a bűnben sem.
Semmit nem ehetnek el tőlem ami valóban az enyém- és ami az enyém azt a halálom után is magammal viszem.
De ez hosszú,sokakat kiakaszt, de számomra csak azt jelenti hogy még nem tudja, nem érti, nem érdekli.
bencemacska
@Nil: Többek közt én sem értem - de ez az én gondom - , én nagyon haragszom minden lopásért, akár kicsi, akár nagy.
Bár a bankrablókat, nagy csalások kivitelezőit, stb kreatívnak tartom (és csodálom a fantáziájukat).
Ezzel együtt mindenkit megvetek és gyűlölök, aki a más munkájának eredményeként létrejött javait eltulajdonítja, legyen az miniszterelnök, aki nyomorban tartja az egész országot, vagy a fémtolvajt, aki miatt napokig áll a közlekedés.
Nil
@bencemacska: ezzel csak magadnak ártasz - tudom hogy sokszor nagyon bosszantó ez a mondás: minden okkal történik- de sajnos igaz.
Én nagyon sok nagyon keményen dolgozó embert látok akinek nincsenek javai- mondjuk nem is lop. Louis Hay-nek van egy kérdése ezzel kapcsolatban: megszámoltad a gémkapcsokat amiket elvittél a munkahelyedről? Ugye kicsi dolog- de ha úgy gondolod van lopás akkor ez is az. Másnak az idejét húzni/várakoztatni- az is lopás. Mástól elvenni az emberhez méltó élet lehetőségét- az is lopás - és sorolhatnám - társadalmi törvények szempontjából mi lehet lopás. A természet törvényei szerint csak az a lopás ha olyat viszel el amire igazából nincs szükséged az életedhez, nem javít a minőségén - csak éppen te is akarsz birtokolni egy olyat - ha azért akarsz valamit mert másnak is van. És teljesen mindegy hogy munkával szerzed meg vagy sem, mert ha munkával akkor a szeretteidtől lopod el az együtt tölthető időt - és aztán persze sokszor az jön hogy nézd mennyi mindent vettem neked! Aztán persze a gyerek is szépen behódol a divatnak és már nem számít az együtt töltött idő, csakhogy mit veszel neki - a gyámhatóságnak is ez számít.
bencemacska
@Nil: Túl elvont a fejtegetésed, én viszont - főleg ehhez viszonyítva - túl földhöz ragadt vagyok.

Tudod miért utópia nálam a kommunizmus? A " mindenkinek szükséglete szerint" elv miatt.
Azt magyarázták nekem ( még gyerekként), hogy ha szükségem van valamire egyszerűen elveszem, a régit meg eldobom. Elképzeltem magam, amint 10 percenként cipőt váltok. De hát akkor csak olyan utcába mehetek be, ahol cipőboltok sora van!!!

Látod ilyen földhöz ragadt vagyok, és e miatt megbukott (nálam!) a kommunizmus!!!-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.