Juhász Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke, V. kerületi polgármesterjelölt a Legfőbb Ügyészséghez fordult a Szerb utca 9. alatt található önkormányzati lakás "feltehető áron aluli eladása" miatt. A feljelentés kötelezettségszegés, csalás és hűtlen kezelés gyanúját valószínűsíti az ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
"...lakás "feltehető áron aluli eladása" miatt..."
Hát akkor milyen feljelentés lesz a MNB Eiffel Palace
" feltehetö áron felüli megvásárlása " miatt ???
Toby
Áááá...felesleges minden feljelentősdi egy fidesznyikkel szemben, hatéstalan, Polt még mindig nem igazodik el az esküje szövegén ! A pintérség meg ismerkedik az új traffik kezelésével, nem érnek rá ilyen piti ügyekel foglalkozni !
Boszi27
Ez Mo-n a választási kampány!??? Szó sincs róla, hogy az adott településen (választókörzetben) a jelöltek mit szeretnének megvalósítani megválasztásuk esetén. Inkább az ellenfél múltjából gyűjtögetnek kompromittáló dolgokat, feljelentgetnek oda-vissza, és ez senkinek nem gusztustalan??Teszik ezt pártállástól függetlenül! Nekem nem szimpatikus, bárkiről van is szó.Ellenzék feljelentése a kormánypárttal szemben egyébként is hatástalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.