A kormány tervei szerint 2015. január 1-jén hatályba léphet a fair bankokról, azaz a fogyasztói hitelek szabályozásáról szóló törvény - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjújában. Azt mondta, nem lesznek megszorítások, és nem kerülhet veszélybe Magyarország energiaellátása az ukrán-orosz konfliktus miatt. Beszélt Barack Obama amerikai elnök civilekkel kapcsolatos szavairól is.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hivatalos válasz: Hülye vagy vazzeg...félre vagy informálva...itt minden fasza.
"Hiába akarják a szocialisták, nem lesznek megszorítások" Micsoda bravúros terelés...kár, hogy a megszorításokhoz most semmi köze a szociknak. Csak a sok birka fidesznyik ha egy mondatban látja a "szocialista" és a "megszorítás" szót akkor már zeng is újra az emútnyócév :D Na kb ennyire nézi hülyének a szavazóit a qrbán. :D
hetöndöe
@Hellcat: Kedves Híveim!
Ha netán valami véletlen folytán mégis lennének megszorítások,illetve a civilek zaklatása is elkezdődik,az csakis a szocik,bankok,Únió, Amerika,multik miatt lesz Drága Híveim...no meg a "kampósorruakat" se felejtsük ki a sorból de ezt csak halkan mondom.
Hellcat
@hetöndöe: Amit tagadnak azt úgyis megcsinálják...erre már rég rájöttem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.