A Blikk információ szerint körülbelül másfélmillió euró, vagyis átszámítva nagyjából 465 millió forintnyi összeg volt azoknál a kínai kereskedőknél, akiket hétfő reggel támadtak meg a XVII. kerületi Újlak utcában. Megkötözték őket, de ki tudták szabadítani magukat. Egy fehér furgonnal a rablók után eredtek és több lövést adtak le rájuk. A csuklyás támadók kocsijukkal egy fának rohantak a Pesti úton, majd eltűntek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@dömdödöm:
Arra az új üzletágra gondolsz, amely a tehetős és sikeres kereskedők kifosztására szakosodik? Meg akik védelmi pénz fejében nem rabolják ki boltjaikat?
dömdödöm
@tivoli: Bingó ! De sokan tartoznak akik privát kölcsönöket nem fizettek vissza és ezt minden törvénytelen eszközzel általában valaki közelálló vagy bennfentes, bizalmas segítségével kihasználják .
dömdödöm
@tivoli: konkrétan egy olyan bűnszövetkezet kialakulásáról van szó amilyen a 1920 -as években chicagót irányította ( persze hasonló módszerekkel mint akkor de) de 21 .századi
bűnüldözési módszerekkel találják szembe magukat . Csak a hatóságokon múlik hogy a kezükben lévő modern technikákkal hogyan tudnak ez ellen fellépni és leszámolni még időben a kialakulóban lévő bűnszervezetekkel ,mert vannak és senkinek ne legyen kétsége hogy nincsenek .
szandokan
@dömdödöm: Elmennének, csak akkor senkinek nem kellene náluk vásárolnia. Az emberek tartják itt őket. Mondjuk lövöldöznek fegyverrel, azért ez nem semmi.
dömdödöm
@szandokan: igen . én gondban lennék ha be kéne szereznem valami miatt egy éles fegyvert ,nekik ez nem gond elég érdekes és rémisztő:-.(
F_Viktor
@dömdödöm: Írod:
"...mért nem kűditek őket haza a jó meleg p...ába..."

Most édesgetjük magunkhoz őket (kínaiakat, oroszokat), dehogyis küldjük vissza őshazánkba a kicsi barátainkat.
Hallottál a letelepedési államkötvényről? Halkan mondom, picit szeplős szegényke, ugyanis offshore cég kezeli, de psszt... A lényeg, hogy a miénk.

"275,5 millió euró névértékben sikerült eladni a letelepedési kötvényekből – mondta Rogán Antal a gazdasági bizottság ülése után, ahol átengedték azt a javaslatot, amely alapján 2015. január 1-jétől 250 ezerről 300 ezer euróra emelik a kötvény névértékét."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.