A 444.hu készített egy jó nagy interjút Tarlós Istvánnal. Budapest főpolgármestere szinte egyedüli esélyese az októberi főpolgármester-választásnak. Az interjúból kiderül, hogy:

- Kevés a főváros pénze, a 4-es metró mindent elvitt.
- És még vihet mást is, majd meglátjuk, mit.
- A 3-as metrókocsikat az oroszok újíthatják fel, mert nincs pénz.
- A főpolgármester szerint Budapest legnagyobb problémája mégiscsak az, hogy nincsen kitalálva, mi legyen a szerepe az országon belül.
- Ő például több jogot adna a mindenkori főpolgármesternek, hogy az elmúlt 25 év hibái ne következzenek be újra és újra.
- Ha ez így lenne, könnyen felszámolhatná a ferihegyi taxis maffiát.
- Ha a feleségén múlik, 2019-ben már nem indul a választáson.
- A világ nagyvárosai közül New York-ot tekinti példának, mert az egy olyan nagyváros, ami működik, és egyszerre érvényesül benne a szabadság és a rend.

A teljes interjú a 444-en olvasható >>>

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Mióta is vagy főpolgármester sarlóspityu???
volvós
Hülyeségeket beszélsz pistike !!!
Hozd ki az ellenörzö füzeteted !
verőce21
Ahol "...egyszerre van szabadság és rend". :)
Az asszony, aki szemben ült velem a villamoson, félvér. Anyja trópusi bennszülött és az emberevők törzséhez tartozhatott, aki férjhezment egy angol gyarmati hivatalnokhoz. Testtartása puha, és elegáns. A jávai rézkupák vésett rajzában ülnek ilyen tartással a hegyessüvegű istennők.
Kezei, csodálatos félvér kezek, már nem is női, hanem állati kezek, mint egy elficamodott orángután kezei. Félelmes, tropikus kezek. Semmiféle munkára nem alkalmasak. Ezekkel a kezekkel csak imádkozni, ölelkezni, vagy gyilkolni lehet. Vajon melyik miatt van itt nálunk?
dömdödöm
@verőce21: Remélem az első kettő :-) multikulturális főváros , állítólag így színes egy nemzet , Ez kellett nagyon ide :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.