Széles Gábor saját televíziójában beszélt arról, hogy amennyiben felkérés érkezik, abban az esetben szívest-örömest vállalja a gazdasági miniszteri posztot egy leendő Fidesz kormányban, ám ezt csakis akkor teszi, ha azt a kormányt Orbán Viktor vezeti, mivel szerinte a Fidesz elnöke már bizonyította, hogy tisztességes, és hogy az ország érdekeit akarja szolgálni.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
azandras
Egyélbként azt sem értem, hogy ezt most miért kellett bemondani a saját tv-jében? Ez így kicsit olyan mindtha igazából meg sem kérték volna de ő azért szeretné és akkor majd a nyilvánossággal valamit lökünk a bulin...
blist
Elgondolva, mi lett az Ikarusszal és a Videotonnal a vezetése alatt, én inkább eltekintenék tőle.
Zwei
maradjunk tárgyilagosak:

... "amennyiben felkérés érkezik"

nos, ekkor én is elvállalnám:)
piros64
na legalább mostmár tudjuk,hogy a FIDESZ nem jut hatalomhoz, nem szabad ennyire őszintének lenni nem ezt szoktuk meg.Tudja hazudunk éjjel... Egyébként ha, Orbán tisztességes akkor maga ott labdába sem rúghat tisztelt terrorizmus írtó, vagy micsoda a titulusa. Hajrá VIDEOTON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.