Miniszterelnöki megbízott lesz a választás után Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke. A cigány politikust személyesen Orbán Viktor kérte fel. A miniszterelnök Lázár Jánossal, és Balog Zoltán miniszterrel látogatott el az Önkormányzathoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Megélhetési hulladék ez a flóri, a romákért nem tett még semmit! El is hiszem, hogy szeretne orbán mellé kerülni, hiszen ott van a nagy lóvé, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Rohadék díszcigány! Eladta a lelkét és a népét egy tál lencséért...
Dr plágium
Egy köztörvényes bűnöző aki a saját népét lopta meg!
Ezzel miért nem foglalkozik a fidesz sajtó? Bezzeg az ellenzék politikusait nagyon tudják mocskolni.
F_Viktor
@tivoli: Nos, Flóri nem most csapódott Orbánhoz, hiszen 2010-ben miniszteri biztos lett, majd most tavasszal fityesz listáról lett képviselő.

De ott a helye Orbán jobbján, belefér kis csapatába. Van komcsi múltja, a Szolnoki Városi Tanácsnál a családsegítő szolgálatot bízták rá, van bűnözői múltja is, háromszor elítélték, mutyizáshoz is ért, a Lungo Drom alapítványoknál hűtlen kezelés miatt jelentették fel Horn idejében, de Orbán 98-ban Göncznél elérte az "eljárási kegyelmet". :-)

Nyugodtan mondhatjuk, megtalálta zsák a foltját, vagy összefújta a szemetet a szél...
KERKA
Dolgozni??? már nem jól kezdi :)) az ő esetében én ezt "arcpirító tolakodásnak" nevezném a húsosfazék mellé !
köhögő bolha
" Farkas Flóriánról tudni kell, a rendszerváltás előtt háromszor is ült börtönben, a 90-es évek után a cigány felzárkóztatásra szánt pénzek elsikkasztása miatt eljárás indult ellene - ám rejtélyes módon elnöki kegyelmet kapott, az ügyet pedig titkosították 30 évre"...köztörvényes a purdé,ezért kedveli a csúti teknyővájó,kiegészítik egymást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.