A vasárnapi önkormányzati választások után akadálymentesen láthat neki a kormány számos nagy rendszer, többek között az egészségügy reformjának. A krónikus állami forráshiány leküzdésére igénybe vennék egyes hírek szerint a magántőkét is, bevonva a piaci egészségbiztosításokat a finanszírozásba. Felcsillant a remény a biztosítók előtt: végre érdemi növekedésnek indulhat a ma még mindössze évi 7 milliárd forintos hazai magán-egészségbiztosítási piac. A kulcsfogalom a vegyes finanszírozás lehet.

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
Ez az úgynevezett amerikai típusú egészségügy... Amennyit befizetsz, annyit kaphatsz... Gratulálok a mély érzésű kereszténydemokrata kormánynak, hogy a szegényeket a kórház küszöbén hagyja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@F_Viktor: Akik tudnak fizetni. Az az egyharmad aki a kétharmad.
F_Viktor
@1magyar: Ha ezzel letudva az eü. reformja, akkor mehetünk Szerbiába, Romániába, Szlovákiába, Szlovéniába orvoshoz.
1magyar
@F_Viktor: Ezzel a fene nagy "demokráciával" mindent tönkretettek ami jó volt a népnek.
1magyar
@F_Viktor: Magyarországon a demokrácia azt jelenti már 25 éve, hogy akik lopnak,csalnak hazudnak azoknak van kitalálva minden.Ha ehhez nem tudsz felnőni el vagy veszve.
F_Viktor
@1magyar: Én ebbe nem keverném bele a demokráciát, mert amit leírtál az teljes mértékben igaz, de a parlamenti többség az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.