Kurucz Éva kormányszóvivő jelentette be, hogy ha kell, a brüsszeli intézmények előtt is ki fogunk állni a főleg az RTL-csoportra szabott reklámadóért, mert Kurucz szerint ez közteher-viselési kérdés. Csütörtökön derült ki, hogy az RTL hivatalos panaszt nyújtott be az Európai Bizottságnál. A kormányszóvivő szerint ugyanúgy fogjuk megvédeni a reklámadót, ahogy a bankadót és a rezsicsökkentést is megvédtük. Emellett kitartanak amellett, hogy minden gazdasági szereplőnek arányosan ki kell vennie a részét a közteherviselésből. És ráadásul Andy Vajna: http://444.hu/2014/08/19/varga-mihaly-szerint-minel-elobb-keres-rengeteg-penzt-andy-vajna-annal-gyorsabban-lesz-penz-gyermeketkeztetesre/

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
"Emellett kitartanak amellett, hogy minden gazdasági szereplőnek arányosan ki kell vennie a részét a közteherviselésből."

És amikor ilyeneket mondanak, akkor tisztában vannak az arányosság fogalmával.. Vagy ez amolyan fideszes 2/3-os értelmezés..:)
pbalage
@ziziplanet: az adó mértéke is hasonló a 2/3-hoz, ha átszámolod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.