Meghirdette a kormány az államreformot, ami jelentős törvénymódosításokkal jár. A közszférában jelentős elbocsátások várhatók, a minisztériumok vidékre költöznek, lesz állami rezsicsökkentés is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Titeket is meg kellene tizedelni !
Rengeteg pénz megmaradna !
joopapa
Te lázár debil jani, a vityka aztat mondta az ő szájával hogy 1 millió adófizető van! "2018-ra el akarják érni, hogy minden háztartásban szélessávú internet legyen" Ez most vicc, ha lesz ez az új internyet adó akkor inkább csökken az internettel ellátott háztartások száma! És mi a fészkes fenének kell vidékre költöztetni a minisztériumokat? Az ott dolgozok meg majd lejárnak oda dolgozni? Hülyék vagytok és szánalmasak! "Újjászervezik az uniós fejlesztési források elosztását" Gondolom úgy hogy csak és kizárólag a fityeszesek nyerhessenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.