Hiába szólítottak fel az internetadó elleni tüntetésen békés távozásra, ezrek vonultak át a Fidesz székházához, és régi billentyűzetekkel, monitorokkal dobálták meg az épületet – látható az Index videóján.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@verőce21: Kint voltál, te seggfej? Én igen. Több tízezer fiatal, pártzászló egy szál se, csak békés, gondolkodó emberek, akiknél betelt a pohár... Ezt kell kiemelni, nem azt a 15-20 idiótát, aki a végén hajigált, a rendőrök legnagyobb megelégedettségére.

Nézegesd a Hősök teréről készült képeket, amikor Orbán legközelebb a szájára veszi, hogy "soha nem látott nemzeti egység" :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Kommentelő: Kocsis Máté és táesai adják csak szépen elő az általuk eltüntetett dolgokat, menten minimumra csökken a kár!
dr. prédikátor
Még nem verték szét!!!Csak egy kicsit megijesztették a fütyi-sz bandát!Elképzelem hogy mennyi szaros gatya meg bugyingó keletkezett!!!De remélem mihamarabb lebontják a fütyi-sz székházát!!!
whatthefuck
Van egy olyan érzésem hogy ez csak a kezdet. Kezdenek a társadalom gátlásai lazulni. A dolog mechanizmusa, hogy a múló félelem fokozódó indulattá alakul a félelemkeltővel szemben. Egyet nem szabad most. Nehogy valamelyik "baloldali" pöcs megjelenjen a tüntetésen, főleg ne próbáljon feljutni a színpadra.
Senara
Mesterségem címere ... Tüntető ... tüntetsz az internetért ...miből jöttél rá ...20 kilós monitort bedobtad az ablakon :-)))...most komolyan honnan a francból került elő ? :-)))
alterego56
@Senara: "Savasbácsi" valszeg a töke nélkül ment volna haza, egyébként is úgy tudom Inkognitóba utazott.:)
kukac50
Ha billentyűzettel annyira szét verték le kell bontani!
Életveszélyes a Népre ami benne elhangzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok