Hiába szólítottak fel az internetadó elleni tüntetésen békés távozásra, ezrek vonultak át a Fidesz székházához, és régi billentyűzetekkel, monitorokkal dobálták meg az épületet – látható az Index videóján.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@verőce21: Kint voltál, te seggfej? Én igen. Több tízezer fiatal, pártzászló egy szál se, csak békés, gondolkodó emberek, akiknél betelt a pohár... Ezt kell kiemelni, nem azt a 15-20 idiótát, aki a végén hajigált, a rendőrök legnagyobb megelégedettségére.

Nézegesd a Hősök teréről készült képeket, amikor Orbán legközelebb a szájára veszi, hogy "soha nem látott nemzeti egység" :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Majd hazamentek a legények, és a fásultsgi koefficiens nőtt csak. akár a Fidesz is szervezhette volna.
Dr. Felipe
@verőce21: Az M1 híradó már kimosta az agyadat rendesen. Jövőre már 80 milliárd közpénzt kapnak agymosásra, mi meg internetadót. De te ne is törődj vele, csak éljenezz és lelkesedj tovább. Éljen vicctor.
leszúrt rittberger
@verőce21: Kint voltál, te seggfej? Én igen. Több tízezer fiatal, pártzászló egy szál se, csak békés, gondolkodó emberek, akiknél betelt a pohár... Ezt kell kiemelni, nem azt a 15-20 idiótát, aki a végén hajigált, a rendőrök legnagyobb megelégedettségére.

Nézegesd a Hősök teréről készült képeket, amikor Orbán legközelebb a szájára veszi, hogy "soha nem látott nemzeti egység" :)
nezelodo
Hát fijjuk, mint a nemzet megmentői, ezt elég gyorsan sikerült elérnetek. Remélem a legnagyobb komcsiirtó Kövér nem kereszteli a tüntetőket mocskos komcsiknak!
Senara
Savas bácsi és a Kubatov gárda hol volt ? Most nem merték aktivizálni magukat ?
bakegya
Már a @ is kell ennek a korrupt bandának?-Ugyan ezt tette orbán vezér sugallatára a kapucnis brigád kockakövekkel Bp belvárosában-és nekem a hiteltartozásom megnövellte 150-ezerrel, mert az autóm annyiért kalapálták szét és össze is feketén-fehéren!
-Hogy a rossSSSeb egye ki a valagát annak aki nem fér a bőrébe és Ukrajnát varázsol a maffiájával minden magyarok békéje hejére!!!-HATÁRAINKON BELÜL IS DE KÍVÜL IS!
CSAKKK A FIDESS-ÉS ORBÁN VITÉZ.
silber13
@verőce21: 22:49-re : Káprázatos a te hülyeséged! Áruld már el,: és ezt z ökörségedet meg is fizetik?:-)))
GeoCravker
@leszúrt rittberger: verőcze alighanem egy fura alak. Biztos én is. De azért gondold végig, hogy a tüntetés milyn céllal indult, abból mit valósított meg, és a jelen felállásban ki profitált belőle legtöbbet.
Ha lenne valós, Orbánnal nem háttéralkugyanus állapotban levő ellenzék, akkor annak a vezetői most egy elhagyott szoba sarkában zokognának. Ezt a tegnapi tüntetést akár Orbán csapata is szervezhette volna.
kumming
Az este eltűnt az egerem. Most már tudom hol lehet. Vajon a rend őrei megengednék hogy megkeressem, és hazavihessem?
Kommentelő
Kocsis Máté szerint TÍZMILLIÓ FORINTOS a kár a Fidesz székházban
www.hir24.hu/belfold/2014/10/27/kocsis-mate-szerint-tobb-tizmillio-forintos-a-kar-a-fidesz-szekhazban/

Aranyból voltak az ablakok ? ---vagy belekalkulálta, hogy közbeszerzéssel fogják felújítani? :)
volvós
"...Így verték szét a Fidesz-székházat billentyűzettel és monitorral..."

Jobb lett volna tankokkal, vagy dózerekkel ???
Akkor megérteném ezeket a szavakat !!!
Kocsismáté egy nagyot(m)ondó !!
silber13
@Kommentelő: Kocsis Máté és táesai adják csak szépen elő az általuk eltüntetett dolgokat, menten minimumra csökken a kár!
dr. prédikátor
Még nem verték szét!!!Csak egy kicsit megijesztették a fütyi-sz bandát!Elképzelem hogy mennyi szaros gatya meg bugyingó keletkezett!!!De remélem mihamarabb lebontják a fütyi-sz székházát!!!
whatthefuck
Van egy olyan érzésem hogy ez csak a kezdet. Kezdenek a társadalom gátlásai lazulni. A dolog mechanizmusa, hogy a múló félelem fokozódó indulattá alakul a félelemkeltővel szemben. Egyet nem szabad most. Nehogy valamelyik "baloldali" pöcs megjelenjen a tüntetésen, főleg ne próbáljon feljutni a színpadra.
Senara
Mesterségem címere ... Tüntető ... tüntetsz az internetért ...miből jöttél rá ...20 kilós monitort bedobtad az ablakon :-)))...most komolyan honnan a francból került elő ? :-)))
alterego56
@Senara: "Savasbácsi" valszeg a töke nélkül ment volna haza, egyébként is úgy tudom Inkognitóba utazott.:)
kukac50
Ha billentyűzettel annyira szét verték le kell bontani!
Életveszélyes a Népre ami benne elhangzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.