Döbbenettel tapasztaltuk, hogy az esti demonstráció vandalizmusba torkollott – írta közleményében a kormánypárti frakció.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem kellett volna odaküldenetek a provokátor vandálokat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiveronika
Kérem tisztelettel: hülyének vagyunk nézve. No, de nézzük csak! Nem inkább fideszék a hülyék!? Egyre többen tudjuk azt, hogy ez az utóbbi verzió az igaz. Ilyen ócska és arcátlan viselkedést csak azok produkálnak, akik nagyon biztosak magukban. De-hogy is szól a közmondás - jön még kutyára dér! A jelek ezt mutatják.
kukac50
Nem döbbenhettek meg nagyon,hiszen rászervezték a fidesznyikék a garázdálkodókat,hogy lejárassák a békésen tüntetőket.
Mit képzelnek ezek mindent lenyel a Nép?
Fele képviselő van a parlamentben akkor a kiadásnak is felére kellett csökkenni
az elég lenne a rendvédelmi dolgozók béremelésére.
mate03
@Jankó123: Igaz is ! A hír tv akkor azt szajkózta, hogy az ifjú forradalmárok el foglalták a TV-székházat! Ma kevesebbért vandalizmus volt! Szarháziak végig védték a Lendvai utcát,mikor megjelentek a tüntetők,el tűntek a rendőrök! Mikor ki tört a balhé érdekes módon vissza jöttek! Nem csodálatos?Ki van ez szépen találva! A biztosító fizet ,a székház meg újul!
Desischado
Megdöbbentek? De aranyos. 2006-ban kellett volna mgedöbbenni! Nyilván azt hitték, hogy mindent megtehetnek, de most rengeteg embernek léptek a tyúkszemére! Remélem, ez csak a kezdet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.