Hivatalosan meg nem erősített információnk szerint lapzártakor az ügyészség direktívája alapján a rendőrség már nagy erőkkel keresi és fogdossa össze országszerte az ürgéket, hogy megtalálja a soraik közé rejtezett, önmagukat civileknek álcázó balliberális politikusokat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tegnap este Olga vendége volt Kovács Kálmán volt miniszter, akinek volt egy nagyon jó meglátása. Szerinte Orbán Viktor és bandája megöregedett és nem látja jól a mai politikai folyamatok lényegét. Eljött az ideje annak, hogy végre generációváltás legyen és ahogy Horn Gyula mondotta: "Jöjjenek a fiatalok!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
@pbalage: Végül is igazad van ez a söpredék nem csak 2006-ban, hanem 1956-ban is a NÉP közé lövetett. Végül is azok unokái keverik a sz@rt most is.
Don Quijote
@kacsa0707: ez igaz, ott ülnek a fityesz soraiban...
pbalage
@kacsa0707: szerintem kettőnk közül valaki valamit nagyon összekevert.
coyote3
Tegnap épp a 86-oson robogtam, amikor pontosan 9 db rendőrökkel teli Sprinter előzött meg vagy 140-nel /megkülönböztető jelzés nélkül / . Mint később megtudtam biztos forrásból Budapestre rendelték őket ...
pbalage
@coyote3: olyan infóm van, hogy az internetadóból fogják kifizetni őket a tüntetők ellen.
nyanya001
@szaboria1: @pbalage: Van egy szint ami alá ne menjetek !
Ez a szerencsétlen mélyen a szint alatt van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.