„Közösségünk szeretné világossá tenni, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetségtől soha, semmilyen utasítást nem kapott a Békemenet szervezésére, vagy annak elhalasztására”- áll a közleményben, mely szerint, ha ilyen jellegű kérés érkezne, „ugyanúgy mérlegre tennénk, mint támogatóink javaslatait”. Azt is közlik,hogy „a CÖF minden erejével ellentmond a polgárháborúra szítóknak és az ellenzék által az Európai Unió Parlamentjében szervezett, már-már hazaárulással felérő, a magyarságot megalázó, visszataszító szervezkedésnek”. Hozzáteszik: „ha kell, lesz Békemenet, azonban a kommunista rendszer alatt megismert politikai fellazítás ármánykodásának nem ülünk fel! Mint mindig, éberen figyelünk és igyekszünk bölcsen dönteni”- írják.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
ha lesz, akkor tuti hogy elmegyek, szétröhögöm a fejemet, hívok pár havert is.
viszünk valami izét, amit már gyűjtünk egy buzinagy szatyorban, én el se merem árulni, hogy mik vannak benne.
(na jó, rohadt csibe és penészes krumpli összemutyulva és még pár titkos összetevő)
Szóval ha jót akarnak, mielőbb legyen békemenyét-gyülekezmény.
Dr. Felipe
Ki az a marha aki az internetadóért tüntet? Már a lengyel segédcsapatok sem jönnek mióta vicctor putyin pincsi lett.
Már legutóbb is a lengyel zászlókat a lápi magyarok vitték. Úgyhogy itt már nem lesz több békemenet mert még pénzért sem tudnak toborozni bohócokat.

Persze attól még bencsik munkásőr elvtárs éberen figyel mint a régi szép időkben mert a reakció sosem alszik. Ekkora idióta is csak ezer évben egy ha születik.
Pálinkafőző Rézüst
Cöfiröfi sejehajjj, ha kimegy az uccára...:)))))))
EcsiAntal
Itt csak az a bibi hogy ha lenne akkor pillanatok alatt összejönne kb 500 ezer ember a nevetséges pár 10 ezerrel szemben mert inkább a mostaniak mint egy ballib kormány --akik már többször bebizonyították hogyan kell egy országot a csőd szélére sodorni a nemzeti vagyon kiárusításával IMF hitellel újból megterhelve és abból vissza fizetni a két milliárdos szoci adósságot --és a FODOR --KUNCZE féle közel egy milliárdos lenyúlásokat amit a mai napig nem fizettek vissza a most már egy személyes pártra DUZZADT libeláris pártocska de ott ül a parlamentben --ilyen a világon nincs hogy egy 00 %os megszünt pártnak képviselője ott legyen a házban --az igaz hogy az utóda is ott van a tűfokot átlépő LMP is -!!
Anna Mária
@pbalage: Vigyázzá má, éberség van! :D
pbalage
hát erre nem is tudok mit mondani, csak annyit mormogtam el az előbb az orrom alatt, hogy "AZTAPICSA!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.