Ha Vida Ildikó igazat mond, akkor a kormányból valaki hazudott. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője a Magyar Nemzet szerdai számában megjelent interjúban mondta el, hogy azok között van – a NAV több más munkatársa mellett –, akiknek beutazását az Egyesült Államokba az amerikai nagykövetség nemkívánatosnak minősítette, és erről a kormányból is tudott valaki.

A Demokratikus Koalíció azt követeli Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy mentse fel Vida Ildikót állásából a beutazási tilalom ügyében való érintettsége miatt. Vadai Ágnes, a DK politikusa, szerdai közleményében azt írta, Vida Ildikó lebuktatta a fél kormányt, amikor azt mondta, egy valakit tájékoztatott a kitiltásáról. "Vagy Orbán Viktor vagy Varga Mihály vagy Szijjártó Péter vagy Lázár János hazudott, amikor azt mondta, semmilyen információja nincs a kitiltásról" – fogalmazott a politikus.

Jelezte, hogy a DK írásbeli kérdéssel fordul Varga Mihályhoz, Szijjártó Péterhez, Lázár János és Orbán Viktorhoz, hogy melyikük tudott Vida Ildikó kitiltásáról. Felhívta a figyelmet arra is, hogy André Goodfriend, az Egyesült Államok ideiglenes ügyvivője korábban bejelentette: a magyar kormány kapott olyan információt, amely alapján, ha akart volna, el tudott volna járni. Ennek alapján a DK felszólította Orbán Viktort és Polt Pétert arra, hogy azonnal indítsanak eljárást az ügyben.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Még egy kis adalék ehhez !
Goodfriend szerint a magyar kormány kapott olyan információt a korrupciós ügyekben, amelyek alapján, ha akart volna, el tudott volna járni. „Minden országban akadnak korrupt tisztségviselők. Magyarország csak annyiban különbözik, hogy nem hallunk felelősségre vonásról, nem látjuk, hogy bíróság elé állítanák a vétkeseket. Elmaradnak a más országokban általában szokásos lépések, amikor konkrét ügyekre derül fény”- vélekedett az ideiglenes ügyvivő.
www.atv.hu/belfold/20141105-goodfriend-valtozott-a-kitiltottak-szama

Az egész kormány egy mocskos korrupt banda !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@nyanya001: Gondolkodtam, lehet, hogy inkább lenyelik, hogy hazugnak tartják őket, és ködösítenek, mint azt, hogy tényleg kiderüljenek a disznóságaik. Hm... :(((
mate03
@Linna: Még ha ki is derülne,ha esetleg a legfőbb ügyész végre a munkáját ,végezné! Akkor is marad a lehetőség,hogy 50-évre ,titkosítják!
bundi
@Linna: vagy mert ő csak egy báb a vezetők kezében...ő csak a behajtó, a stróman és akik irányítják azok minek indítanának bármiféle eljárást...még a végén kiderülne valami...
mondjuk...
mi is volt a hosszú bájtok éjjszakáján...
index.hu/belfold/0924hbej/
miért és hogyan zsaroltak ezzel minden vezetőt jóformán 2002 után...(még veresnél, gyurcsánynál és bajnainál is bepróbálkoztak ezekkel a megszerzett adatokkal )
vagy hogy kerültek ezek a deffendhez, ami a fidesz házi titkosszolgálata volt...késúbb miután már túl sok lett a balhé a háza táján új deffend néven újraindult...tudod az ud zrt...és a dominók elkezdhetnek dőlni...csak a gond hogy ők lettek a vezetői még a katonai biztonsági hivatalnak és az elhárításnak is . innentől meg már csak költői kérdés ez a felelősségre vonás...
Linna
@mate03: Na, azt én már nem érem meg! Igazad lehet. Nekem sokszor eszembe sem jutnak dolgok, amiket ezek a "nagy fők" simán megtesznek. :(
Linna
@bundi: Jól van na, igazatok van, vén fejjel még mindig túl naiv vagyok. Hát igen...a fegyveres erők kategóriába tartozó intézmények "egyszemélyes" felügyelete pedig nagyon veszélyes! Csak drukkolni tudok a fiataloknak, hogy egyszer úgy vegyék át a stafétabotot, hogy nem a régi rossz dolgokat veszik át, hanem valóban friss szemmel kezdenek majd neki az ország újraépítéséhez. Attól tartok, addigra ugyanúgy le lesz rombolva ez a kis ország, mintha világháború szántott volna végig rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.