A párt félművelt, felkészületlen figurákból áll - mondja a vallásfilozófus, aki szerint a Orbán-kormány vallástörvénye gyalázatos módon sérti az állam világnézeti semlegességét. Nyugat-Európában teljesen másról szól a kereszténydemokrácia. Semjén Zsolt a pápa ellen. Mi az a KDNP és kinek áll érdekében?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A kdnp tolldísz a fidesz kalapján, mint érpataki polgármesternek a libatoll. A kereszténységet jelképezni kívánó, névleges mellékpárt hivatott jelezni orbán megtérését a kommunista KISZ titkárságtól a liberális, majd demokrata köpönyegváltáson át, a jelenlegi diktátorság eléréséig. A legutóbbi népszámláláskor a népesség kb. 52% - a vallotta magát kereszténynek. Az ő megszólításukhoz - megvezetésükhöz - kellett a KDNP libatoll a kalap mellé.
Boszi27
Bár csak kutyafuttában olvastam el a cikket, de szerintem nagyon jó. Én is így látom a dolgokat! :))
Nil
a magyar kdnp nem keresztény, nem demokrata és inkább a nép ellen van mint mellette
Jézus tanításairól semmit nem tudnak-ideje lenne hogy megtanulják Isten nem bottal ver

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.