A Mozdonyvezetők Szakszervezete nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz a 2014. december 31-én megszűnő korkedvezményes nyugdíj meghosszabbítása miatt. Korábban az Origónak nyilatkozó Pataky Péter, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke azt mondta, 60 ezer ember nyugdíjával játszik a kormány. 

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Érdekes lenne megvizsgálni, mondjuk az utolsó 20 évben postás vagy mozdonyvezető halt meg több munkavégzés közben! Szerintem a nyugdíjakat hordó postás sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a mozdonyvezető, ennek ellenére a postások nem kapnak korkedvezményt. Ide sorolhatnám még a pénzkisérőket, a kamionsofőröket, a taxisokat, az építőmunkásokat, a futárokat, a pékeket, a konyhai dolgozókat, és még sorolhatnám. Ezek az emberek mind veszélyes munkát végeznek, mind korkedvezményt kellene kapniuk.
És a "maradék" pár százezer ember teremtse elő nekik erre a keretet?
Nem hiába volt régen a mondás a az ész hiányáról a sorrendet illetően: rendőr, postás, vasutas.
Szerintem megfordult a sorrend!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.